Demircan'dan İslam'da cinsellik yorumu - izle

Demircan'dan İslam'da cinsellik yorumu - izle

ENSONHABER.com/DETAY HABER İslam'da cinsellik konularında yaptığı ilginç çıkışlarla tanınan ünlü ilahiyatçı Ali Rıza Demircan, Habertürk'te Pelin Çift'in sunduğu Öteki Gündem'de birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

"IRK EGEMENLİĞİ İÇİN ÖLEN ŞEHİT DEĞİLDİR"

Şehitlik kavramı üzerine konuşan Demircan "Siz siyasi bir konu ile ilgili kahramanlar oluşturup onlara bir nişane verebilirsiniz ancak savaşta ölen herkes şehit değildir" dedi.

Savaşın, gençlerin dünya hayatı ile birlikte ahiret hayatını da yok ettiğini savunan Ali Rıza Demircan şöyle konuştu;

"Ne adına ölüyoruz, ne adına bu ölümler. Müslüman olmayan kişi, bu savaşta can verse şehit falan olamaz. Bir cani olarak ölür. Bunun gibi, ırk egemenliği için savaşan şehit olamaz, ahiret hayatı mahvolur. "

"SEVİŞMEKLE NAMAZ AYNI ŞEY"

Yaptığı çıkışlarla moderatör Pelin Çift'in ağzını açık bırakan Ali Rıza Demircan, "Sevişmekle ibadet etmek aynı şey. Hatta namaz kılmakla da aynı şey" dedi.

İslam'da cinselliğin kutsal olduğunu ifade eden Demircan, "Eşlerimizle girilen ilişki, ahiret hayatı için bir yatırımdır" dedi.

Demircan şöyle devam etti;

"Bir insan evlilik hayatında eşimle ilişkiye girmiyorum diyemez. Bu zulümdür. Cinselliği yaşamak bizleri zinadan, eşcinsellikten korur Allah'ın rızasına götürdüğü gibi, eşlerimizle girilen ilişki de ahiret hayatı için bir yatırımdır. Sevaplı bir işlemdir. Cinsellik İslam'da kutsallıktır ve ibadet hayatının bir bölümüdür. Çünkü ibadet Allah'ın emir ve yasaklarını uygulamaktır. Namaz neden ibadettir, rabbimizin emri olduğu için. Namaz ve sevişmek aynıdır. Namaz nasıl ibadettir"

ALİ RIZA DEMİRCAN: SEVİŞMEKİ BADETTİR

Demircan'dan İslam'da cinsellik yorumu - izle

ALİ RIZA DEMİRCAN'DAN ŞEHİTLİK YORUMU

Demircan'dan İslam'da cinsellik yorumu - izle