Demirtaş grup toplantısını tek cümleyle bitirdi

Demirtaş grup toplantısını tek cümleyle bitirdi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmayı kısa tuttu.

"Aslında ben bugün kürsüye sadece bir cümle söylemek için çıktım. Tarihimizin belki de en kısa grup toplantısını yapacağız" ifadesini kullanan Demirtaş, "Hem halklarımıza verdiğimiz demokrasi, barış ve özgürlük ilkelerinden vazgeçmeyeceğimize, asla bundan vazgeçmeyeceğimize dair sözümüzü burada tekrarlamak, hatırlatmak istiyorum" dedi.

Selahattin Demirtaş, şöyle devam etti:

"HDP OLDUKÇA SEN BAŞKAN OLAMAYACAKSIN"

"Biz bir pazarlık hareketi, pazarlık partisi değiliz. AKP ile aramızda kirli bir pazarlık olmadı, asla olmayacak. Kirli bir alışveriş, kirli bir işbirliği asla olmadı ve asla olmayacak.

Demirtaş: Erdoğan seni Başkan yaptırmayacağız VİDEO

"Bugün grup toplantımızda konular çok fazla, konuşacağımız çok şey var. Ama tek bir cümleyle ben bütün Türkiye'ye, bütün bu sorunların çözümünün anahtarını hatırlatmak ve bunun sözünü vermek istiyorum. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, HDP var oldukça, HDP'liler bu topraklarda nefes aldığı müddetçe sen başkan olamayacaksın. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, seni başkan yaptırmayacağız, seni başkan yaptırmayacağız, seni başkan yaptırmayacağız."

Muhtemelen son grup toplantısını düzenlediklerini belirten Demirtaş, bundan sonra seçim meydanlarına ve alanlarına dağılacaklarını söyledi.