Deniz Atalay: Semih Kaya Melo'yu eğitsin

Deniz Atalay: Semih Kaya Melo'yu eğitsin

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, TRT 1 Stadyum programında Felipe Melo'yu bombaladı. Galatasaray - Beşiktaş derbisi sonrasında tribünlere yaptığı hareket sonrasında tepki toplayan Melo'yu eleştiren Atalay çok sert ifadeler kullandı.

GALATASARAY MELO'YA CEZA VERMELİ

"Melo maç içinde Fernandes'in ayağına bastı sakatladı. Maç sonu ise çok çirkin hareketler yaptı. Bunlar Galatasaray camiasına yakışacak hareketler değil. Kendisinin saha içinde yaptığı hareketlere tüm futbol camiası alıştı. Hakemler de artık ona karşı anlayışlı davranıyor. Maçtan sonra yapmış olduğu hareketleri kesinlikle tasvip etmiyoruz. Sanırım Galatasaray camiasının bununla ilgili bir yaptırımı olacaktır. 2003 yılında biz Pascal Nouma ile ilgili gayri ahlaki durumu değerlendirip kendisini gönderdik. Aynı yaptırımı Galatasaray'dan da bekliyoruz. Burda, Futbol Federasyonu'nu da göreve davet ediyorum. Onlar da Melo'ya bu hareketi nedeniyle gerekeni yapmalı."

SEMİH FELİPE MELO'YU EĞİTSİN

"Semih'in fair-play davranışını kulüp olarak tebrik ediyoruz. Onun davranışı ne kadar iyi ve örnek bir hareketse, Melo'nun yaptığı ise o kadar çirkindir. Kendisinin saha içinde bir lakabı var ve pittbull lakabına uygun davrandığını da biliyoruz. Diliyoruz Semih, Melo'yu eğitecektir."

NOUMA'YA YAPILAN MELO'YA DA YAPILMALI

"Eğer Melo, o hareketi kendi camiasına karşı yaptıysa çıksın, açıklamasını yapsın biz de kabullenelim. Maç sonunda kime yapmış olabilir? Diğer takım arkadaşlarının yanında, o hareketi yapıyorsa sorgulanması lazım. Bu durumu Galatasaray yönetimi değerlendirip gereken cezayı vermeli. Nasıl Nouma'nın hareketine karşı bir kamuoyu oluşmuşsa ve herkes tepki koymuşsa, tüm Türkiye Melo'nun bu davranışına tepki koymalı ve cezasız kalmamalıdır."

DANY KENDİSİNİ AFFETTİRECEKTİR

Atalay, derbide penaltı yaptıran Dany ile ilgili ise, "Dany çok üzgün ve biz de bunun cezasını çektik.Bundan sonraki performansında Beşiktaş camiasına kendini affettirecektir" dedi.