Devlet Bahçeli: Kılıçdaroğlu YPG'ye terörist diyemiyor
ensonhaber.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırıkkale mitinginde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"CHP, PKK'YA SES ÇIKARAMIYOR"

Geçtiğimiz günlerde Polonya'da PKK'lı teröristler tarafından öldürülen Furkan Kocaman için başsağlığı dileyen MHP Lideri, "CHP Genel Başkanı YPG'ye terörist diyemiyor. YPG'nin Türkiye'ye saldıracağına inanmıyor. PKK'ya ses çıkarmıyor. Bu sırada hain terör örgütü boş durmuyor, kan dökmeye devam ediyor. dedi.

Devlet Bahçeli: Kılıçdaroğlu YPG'ye terörist diyemiyor

Devlet Bahçeli, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda halka hitap etti. Meydanı dolduran kalabalığa seslenen Bahçeli, hedefine Millet İttifakı’nı koydu. Millet İttifakı’na set sözlerle yüklenen Bahçeli, “Konya Selçuk Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Furkan Kocaman isimli evladımız, Erasmus Programı kapsamında gittiği Polonya’da PKK’lı caniler tarafından boğazından bıçaklanarak şehit edildi. Acımız çok büyüktür. Evladımıza Allah rahmet etsin, ailesinin başı sağ olsun. CHP’nin, İP’in ittifak içinde olduğu HDP-PKK cinayetlerine şerefsizce, vahşice devam ediyor. Bu alçaklar mı demokrasiyi savunuyor? Bu melunlar mı özgürlüğü müdafaa ediyor? Batsın sizin demokrasi anlayışınız, batsın sizin özgürlük merakınız. Size bu ülkeyi bırakırsak gök girsin kızıl çıksın. Kumpaslarınıza boyun eğersek namertlik sıfatımız olsun” ifadelerini kullandı.

"ACIMIZ ÇOK BÜYÜK"

Konya Selçuk Üniversitesi 21 yaşındaki Furkan Kocaman isimli evladımız Erasmus programı kapsamında gittiği Polonya'da, PKK'lı caniler tarafından boğazından bıçaklanarak şehit edildi. Acımız çok büyüktür."

Devlet Bahçeli: Kılıçdaroğlu YPG'ye terörist diyemiyor VİDEO

OLAY

Konya Selçuk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü ikinci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Furkan Kocaman, değişim programı Erasmus ile gittiği Polonya'da, PKK sempatizanı 29 yaşındaki bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Devlet Bahçeli: Kılıçdaroğlu YPG'ye terörist diyemiyor