Devlet Bahçeli Necmettin Erbakan diyemedi - izle

Devlet Bahçeli Necmettin Erbakan diyemedi - izle

Devlet Bahçeli Çankırı'da yaptığı konuşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sert sözlerle yüklenirken dili sürçtü ve Necmettin Erbakan diyemedi.

Devlet Bahçeli Necmettin Erbakan diyemedi - izle

Bahçeli "Recep Tayyip Erdoğan'a göre Atatürk, İnönü, Celal Bayar, Adnan Menderes, Turgut Özal, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan yoktur. Ne yana baksan Recep Tayyip Erdoğan, televizyonu açsan sabah 06.30'dan ertesi gün 06.30'a kadar Recep Tayyip Erdoğan. Böyle bir kibir, gurur ve kendini sevme olabilir mi? 2003 ile 2013 yılları arasında baktığınız zaman birçok şey olmuştur bu ülkede. Bunların hiçbirisini yok farz ediyor, cumhuriyeti dürüyor, bir kenara bırakıyor, 2003 yılından bu yana bir zihniyetle ülkeyi dönüştürmeye çalışıyor. En sonunda da 'Türkiye'yi değiştireyim' derken felaketin eşiğine getiriyor." dedi.

PÜSKEVİT, KÜÇÜKÇEKMELİLER, PANTULUN

Konuşmasının bu kısmında birtürlü Necmettin Erbakan diyemeyen Bahçeli sosyal medyada alay konusu oldu. Devlet Bahçeli daha önce gaflarıyla gündeme gelmişti. Bahçeli daha önce de Bisküviye püskevit, Küçükçekmeliler'e Küçükçekmeliler pantolona da pantulun demişti.