Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması İZLE

Devlet Bahçeli'nin grup toplantısı konuşması İZLE

Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında, Başbakan Erdoğan ile Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu arasında geçen diyoloğu değerlendirdi.

"FEYZİOĞLU'NUN KONUŞMASI ALENEN KIŞKIRTICIDIR"

"İlk izlenimlere bakılırsa Başbakan'ın damarına basmış, aralarının açılmasına neden olmuş. Danıştay'daki hem süre hem sınır hem de kapsam açısından uzun tutmuş, kendisine verilen demokratik imkanı istismar etmiştir. Her önüne gelen siyasi terziliğe soyunamaz, işgal ettiği kürsüyü fırsat bilerek polemik yapamaz, yapmamalıdır. Bu itibarla Baro Başkanı Feyzioğlu'nun ucu açık her konuya girip çıkan konuşması alenen kışkırtıcıdır.

Bahçeli: Fevzioğlu'nun konuşması alenen kışkırtıcıdır İZLE

"BARO BAŞKANI ÇALMIŞ, BAŞBAKAN OYNAMIŞTIR"

AYM'nin 52. kuruluş yıldönümünde eleştiri yağmuruna tutulan Başbakan, yeni bir yarma harekatına sessiz kalamamış, Barolar Birliği Başkanı'nın gollük pasını kendince iyi değerlendirmiştir. Baro Başkanı çalmış, Başbakan oynamıştır. Danıştay'da herkes rolünün icabını yapmıştır.

"BAŞBAKAN'I SİNİRLENDİRDİ"

Başbakan AYM'de zedelenen itibarını, yara alan prestijini tekrar kazanmak için sözüm ona kavga moduna geçmiştir. Barolar Birliği Başkanı'nın kendini beğenmiş tarzı, provakatif her satırı siyaset kokan açıklamaları Başbakanı sinirlendirmiştir.

"GÜNDEMİ KENDİSİNE ÇEVİRMİŞTİR"

Kesinlikle skandaldır, kesinlikle sokak jargonuyla söz kesendir. Doğru bulmadığı, ağrına giden herhangi bir laf varsa konuşmacı kürsüden indiğinde kendisine söylemeliydi. Başbakan öfkelenerek oturduğu yerde gündemi kendisine çevirmiştir."