Diriliş - Ertuğrul dizisinin dev kadrosu İZLE

TRT 1'in çarşamba günleri yayınlanan yeni dizisi 'Diriliş: Ertuğrul', geçen hafta yayınlanan ilk bölümüyle reytinglerde zirveye yerleşti.

Diriliş - Ertuğrul dizisinin dev kadrosu İZLE

Engin Altan Düzyatan ve Hande Subaşı gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken 'Diriliş: Ertuğrul' dizisi, Hollywood yapımlarını aratmayacak teknik özellikleriyle de parmak ısırtıyor.

PROJEDE 1.250 ÇALIŞAN VAR

Sabah'ta yer alan habere göre, Dizide 30 ana karakterin yanı sıra yardımcı oyuncularla birlikte bin kişi rol alıyor. 250 kişilik çekim ekibinin yer aldığı dizi ayrıca kurulan platolar, dekor ve kostümleri ile de Türk dizi tarihinin en büyük prodüksiyonlarından biri...

Diriliş Ertuğrul 2. Bölüm 2. Fragman HD İZLE

Diriliş - Ertuğrul dizisinin dev kadrosu İZLE

Diriliş Ertuğrul 2. Bölüm Fragman HD İZLE

40 BİN METREKARELİK BİR ALANDA ÇEKİLİYOR

Dizi, İstanbul Riva'da 40 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan platoda çekiliyor. Dev bir oba görünümündeki platoda özel bir ekip, sadece hayvanların bakımıyla ilgileniyor.

Diriliş Ertuğrul 1.Bölüm Part -1 HD İZLE

KOSTÜMLER İÇİN 4 BİN METRE KUMAŞ KULLANILDI

Bine yakın kostüm, binlerce savaş malzemesi ve aksesuvar sıfırdan üretildi. Çoğu kostüm, mücevher ile sanat grubunun kullandığı bakır ve madeni aksesuvarlar, Türkiye'nin dört bir yanından toplandı. Ahşap malzemeler ise elde üretildi.

Kostüm ve dekorlar için 4 bin metre kumaş kullanıldı.

Diriliş Ertuğrul 1.Bölüm Part -2 HD İZLE

ÖZEL EĞİTİMLİ 50 HAYVAN

Dizi için 25 adet at satın alındı. Yine dizi için Riva'da at çiftliği kurulurken, bu atlar uluslararası koreografi ekibi Nomad tarafından üç ayda eğitildi. Dizide atlar dışında ceylanlar, develer, koyunlar, keçiler, bülbül ve keklikler de oyuncu kastının bir parçası oldu. Sette toplam 50 hayvan var.

Diriliş - Ertuğrul dizisinin dev kadrosu İZLE

Diriliş Ertuğrul 1.Bölüm Part -3 HD İZLE