DSP MHP ANAP Koalisyonu dönemi incelenecek

DSP MHP ANAP Koalisyonu dönemi incelenecek

Başbakan Tayyip Erdoğan, 3'lü koalisyon dönemindeki ekonomik kriz ve devletin uğradığı zararla ilgili bir araştırma komisyonu kurulabileceğinin sinyalini verdi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Moğolistan gezisi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, seçimlerin birleştirilmesinin söz konusu olmadığını söyledi. Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"MUHATAP ALMAM"

(Bahçeli'nin "Türk milleti ifadesini kullanmıyor" iddiası) Bu konularda Bahçeli'yi muhatap kabul etmem. O işin lafını yapıyor biz icraatını yapıyoruz.

O DÖNEMİ İNCELETECEĞİM

(Bahçeli'nin kendi dönemine ilişkin eleştiriler üzerine yaptığı, "hodri meydan, Yüce Divan dahil tüm yollara başvurun" açıklaması) Dönünce inceleteceğim arkadaşlarıma; incelesinler baksınlar. Bu bankaların 111 katrilyon kaybı var. Faiziyle beraber 246 katrilyonu buluyor. Şimdi böyle bir gerçek ortada duruyorken bunu inkâr ediyor. Geç onu, geliyoruz zorunlu tasarrufa. 3.5 yıl onların iktidarı dönemi, daha gerisi de var. 13.5 katrilyon da oradan var. KEY'e geliyoruz. 3.5 katrilyon tamamen bunların dönemine ait. Bunu da biz hallettik. Rakamlar ortada. Enflasyon, faiz oranları ortada. Bütün bunlardan sarfınazar ediyor, 'Benimdönemde yok' diyor. Şimdi hepsini çıkaracağız ortaya. Komisyon araştırsın. Kimbilir daha neler çıkacak?