Dünya, Atatürk Havalimanı'ndaki saldırıyı böyle gördü
DHA

tgr

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki patlama Alman basınında

BİLD ONLİNE: İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI'NDA TERÖR- GÜVENLİK KONTROL NOKTASINDA CANLI BOMBA SALDIRISI

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısı Alman basınında geniş yer buldu. Saldırıya ilişkin ilk haberlerde 10 kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralı olduğu bilgisi paylaşıldı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda patlama ve silahlı saldırı. Türk Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a göre en az 10 kişi hayatını kaybetti. Basına yansıyan haberlere göre 40'ı aşkın yaralı var.

TAGESSCHAU.DE: İSTANBUL HAVALİMANI'NDA PATLAMA

Milyonluk Türk metropolü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda canlı bomba saldırısı oldu. Meydana gelen iki patlamada Adalet Bakanına göre en az 31 kişi hayatını kaybetti. 147 den fala yaralı olduğu belirtiliyor.

ZEİT ONLİNE: İSTANBUL HAVALİMANI'NDAKİ SALDIRI VE PATLAMADA EN AZ 10 ÖLÜ

Türk hükümet yetkililerinin bildirdiğine göre, iki saldırgan Atatürk Havalimanı'nda kendisini patlattı. Çok sayıda ölü ve yaralıların olduğu belirtiliyor. Adalet Bakanı'nın bildirdiğine göre en az 10 ölü var.

SPİEGEL ONLİNE: İSTANBUL HAVALİMANINDA SALDIRI- ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALILAR VAR

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Salı akşamı en az iki patlama meydana geldi. Adalet Bakanı Bozdağ, en az 10 ölü ve 20 yaralı olduğunu açıkladı. Türk yetkililere göre, patlamaların ardında iki canlı bomba bulunuyor.Atatürk

Havalimanı'ndaki saldırı İngiltere basınında

İngiltere'deki basın ve yayın kuruluşları İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terörist saldırıyı son dakika haberi olarak duyurdu.

BBC: İstanbul Havalimanı'nda patlama: En az 28 ölü onlarca yaralı
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen silahlı ve bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 28 kişi hayatını kaybetti, onlarca da yaralı var

The Guardian: Türkiye'de havalimanı saldırısı: 28 kişi hayatını kaybetti
Türk yetkililer, İstanbul'daki uluslararası havalimanında polisin şüpheli olarak gördüğü iki kişiye ateş açtıktan sonra intihar saldırısı gerçekleştirdiklerini aktardı
Saldırıda en az 28 kişi öldü, 60 kişi de yaralandı

Telegraph: İstanbul'daki saldırının arkasında IŞİD şüphesi
İstanbul'daki Atatürk Havalimanı'nda 3 intihar saldırısı gerçekleşti. Yapılan açıklamaya göre, 28 kişi hayatını kaybetti, 60 kişi de yaralandı. Atatürk Havalimanı yüksek güvenlikli,Avrupa'nın en yoğun üçüncü havalimanı.

Daily Mirror: İstanbul'daki havalimanındaki intihar saldırısında 28 kişi hayatını kaybetti.  Türkiye'nin en büyük havalimanında 3 intihar bombacısı saldırı düzenledi, ilk belirlemete göre 28 kişi hayatını kaybetti

Sky News: İstanbul'daki havalimanı saldırısında 28 kişi öldü
Türkiye'nin en büyük havalimanında intihar bombacısı kendini patlatmadan önce etrafa ateş açtı.

İsviçre basınında Atatürk Hava Limanı'ndaki patlamaya geniş yer buldu

İsviçre basını İstanbul'da Atatürk Hava Limanı'nda akşam saatlerine yaşanan patlama ve terör olayına geniş yer ayırdı. İsviçre basını saldırıyı FLAŞ olarak okurlarına duyurdu.

LE MATİN gazetesi; Üç intihar bombacısı başlıklı haberinde, İstanbul hava limanında üçlü intihar saldırısında 32 kişi hayatını kaybederken 88 kişide yaralandı. İntihar saldırısı İstanbul uluslararası hava limanında yaşandı. Olay Türkiye'nin en büyük hava limanında yaşandı, bu durumdan sonraİstanbul hava limanı askıya alındı. Olayı henüz üstlenen olmadı.

TRİBÜN DE GENEVE gazetesi ; 'İstanbul yine kana bulandı' başlıklı haberde şu ifadelere yer verildi; Bombalı olay, hava limanında büyük paniğe sebep oldu. Saldırganların 7 kişi olduğu saptandı. Bunlardan 3 tanesi intihar saldırganı olduğu belirlenirken diğerlerinin de uzun namlulu silahlarla etrafa ateş açtılar. Halk, hava limanındaki personel ve yolcular adeta büyük bir şok yaşadılar. İlk belirlemelere göre ikisi polis olmak üzere 32 kişi hayatını kaybettiği ve 88 kişinin de yaralandığı bildirildi.

BLİCK gazetesi: 'Atatürk Hava Limanı'nda 32 ölü 88 yaralı, Terör saldırısı Türkiye 'yi sarstı' başlıklı haberde İstanbul Hava Limanı'nda terör. Üç saldırgan ateş açtı ve arkasından kendilerini havaya uçurdular. Yetkililer bu olayı yapanların PKK veya TAK olduğunu iddia ederken üçüncü olasılıkla da IŞID'ın gündem de olduğu da ifade edildi. Gazete Polisin geniş kapsamlı araştırmalar yaptığını okurlarına duyurdu.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)