Dünyada günün manşetleri
ensonhaber.com

ABD - THE NEW YORK TİMES

ABD'de hala kapalı olan federal hükümetin açılması için oy yarışının devam ettiği dile getirildi. Meksika sınırının bütçesinin oylanmaması nedeniyle kapalı olan hükümetin, bir an önce açılması için çalışmalar sürüyor. Bu haber, The New York Times'ın manşetlerindeki yerini aldı.

Dünyada günün manşetleri

İNGİLTERE - THE GUARDİAN

İngilizlerin ünlü medya kuruluşlarından The Guardian'da yer alan haberde; İngiltere Başbakanı Theresa May'in Brexit için öne sürdüğü 'B Planı' için şirketlerin, 'panik butonu'na bastığını dile getirdi. Bilindiği üzere Brexit, ticarette bazı zorlukları ortaya çıkarabilir.

Dünyada günün manşetleri

ABD - THE DALLAS MORNİNG NEWS

ABD'de kapalı olan federal hükümet için çalışmaların devam ettiğini, günün manşetinde aktarıldı. Federal hükümetin açılması için iki oyun daha ayarlandığı ifade edildi.

Dünyada günün manşetleri

FRANSA - LE MONDE

Fransız medya kuruluşu, İngiltere Başbakanı Theresa May'in, 'B planı' ile İrlanda konusunda Brüksel'le anlaştığı hatta el sıkışmaya yakın olduğu ifade edildi.

Dünyada günün manşetleri

İRAN - IRAN DAİLY

ABD'nin yaptırımlarına hatta yaptırımların daha da artmasına aldırış etmeyen İran hükümeti, çalışmalarını sürdürüyor. Iran Daily manşetlerinde; ABD'nin yaptırımlarını umursamayan İran Petrol Bakanlığı'nın, 2 milyar dolarlık yeni bir anlaşma imzaladığı belirtildi.

Dünyada günün manşetleri