İngiltereli ailenin eğlenceli oyunu
DHA

İngiltere'nin Essex kentinde yaşayan Bradley O'Riordan, karantina günlerinde kızları 3 yaşındaki Paris ve 11 yaşındaki Lacey'nin sıkılmaması için ilginç bir yönteme başvurdu.

KÜVETİ OYUNCAKLARLA DOLDURDU

Baba, evin küvetini oyun makinesi gibi oyuncakla doldurup kızı Lacey'i kontrolör, Paris'i de pençe olarak kullanarak bir oyun hazırladı.

O'Riordan, kız arkadaşı Jade Mitchell ile küveti oyuncak ve şeker ile doldurup kızının küvetin dışından oynayabileceği sahte bir kontrolör kurdu.

Ayrıca, küvetin dışına ışıklar ve 'Bir Ödül Tut' işareti olan süslemeler ekledi.

İngiltereli ailenin eğlenceli oyunu VİDEO

OYUNCAK YAKALAMA OYUNU OYNATTI

Oyunu çalıştırmak için Lacey joystick ile yönlendirirken, babası Paris'i yukarıdan aşağıya doğru tutarak kumanda tarafından kontrol ediliyormuş gibi kaydırdı.

Ardından onu birkaç santim aşağı indirdi ve Paris aynı oyuncak makinesi kıskacı gibi bir oyuncak hayvan yakaladı.

Sonrasında O'Riordan, Paris'i yukarı kaldırdı ve cam küvetten dışarı çıkararak, oyuncağı küvetin dışına bırakmasını sağladı.

İngiltereli ailenin eğlenceli oyunu

"AKLIMA OYUNCAK YAKALAMA MAKİNESİ GELDİ"

O'Riordan, "Aklıma oyuncak yakalama makinesi yapabileceğim geldi. Kontrolleri yazdırdık ve sonra bir tornavida ile yepyeni kutumun üstüne bir delik açtım. Jade etkilenmedi ama videonun bir milyon görüntüleme alacağını söyleyerek onu ikna ettim. Bu yüzden çöp kutusuna bir delik açmama izin verdi." dedi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)