- Haberler
- Dünya Haberleri
- İsrail ordusu 18 Filistinliyi gözaltına aldı
İsrail ordusu 18 Filistinliyi gözaltına aldı
- AA
- 18.10.2017 - 11:08

İsrail askerleri Filisinlilere uyguladığı keyfi gözaltı uygulamalarına devam ediyor. İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Batı Şeria'daki farklı bölgelerde "terör eylemlerine" karıştıkları iddiasıyla 18 Filistinlinin gözaltına alındığı belirtildi.
İSRAİL ASKERLERİNDEN KEYFİ GÖZALTILAR
Filistin basını ise gözaltına alınanlar arasında daha önce "serbest bırakılan tutukluların" da bulunduğunu aktardı. İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sık sık evlere baskın düzenleyen İsrail güçleri, çeşitli iddialarla Filistinlileri gözaltına alıyor.
İsrail hapishanelerinde 300'ü çocuk yaklaşık 7 bin Filistinli bulunuyor.
Filistin'de medya şirketlerine baskın VİDEO
FİLİSTİN MEDYASINA BASKIN
İsrail askerleri, Batı Şeria'nın Ramallah kentinde faaliyet gösteren "Palmedia" ve "TransMedia" şirketlerine baskın düzenledi. İsrail askerleri, baskın sonrası şirketlerin "6 ay kapalı" olduğunu belirten kararı giriş kapılarında astı.