Kaçak Başkan Yanukoviç suç üstü yakalandı İZLE

Kaçak Başkan Yanukoviç suç üstü yakalandı İZLE

Ukrayna televizyonunun yayınladığı görüntüler, eski Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç'in devlet başkanlığı sarayını elinde sadece valiziyle terketmediğini gösteriyor.

Kaçak Başkan Yanukoviç suç üstü yakalandı İZLE

Kaçak Başkan Yanukoviç suç üstü yakalandı İZLE

KAMYON DOLUSU DEĞERLİ EŞYA

Eski Devlet Başkanı Victor Yanukoviç'in yanında kamyonlar dolusu değerli eşya götürdüğü anlaşıldı. Ukrayna televizyonuna göre, Kiev sokaklarında geçen ay çatışmalar sürürken Yanukoviç'in sarayında toplanma telaşı vardı.

HEYKELLER, SİLAHLAR VE SAATLER DE VARDI

Yanukoviç, Avrupa Birliği'nin girişimiyle muhaliflerle varılan anlaşmayı imzalamaya giderken saraydaki hizmetliler değerli eşyaları toplamak için seferber oldu. Birbirinden değerli vazolar, paha biçilemez tablolar saraydan çıkarıldı ve dışarda bekleyen kamyonlara yüklendi. Kutu kutu taşınan eşyalar arasında heykeller, silahlar ve saatler de vardı.

SEVGİLİSİ DE YANINDAYDI

Ukrayna televizyonuna göre sarayın güvenlik kameralarına yansıyan bu kadın ise, Viktor Yanukoviç'in sevgilisiydi. Muhaliflerle anlaşma imzalayan Yanukoviç de daha sonra sarayına giderek değerli eşyalarının toplanmasına yardımcı oldu. Hatta eski devlet başkanının valizleri bizzat taşıdığı görüldü. Daha sonra eşyaların doldurulduğu kamyonlar, bilinmeyen bir yöne doğru yola çıkarken Yanukoviç ve sevgilisi de sarayı terketti. Şu sıralarda Rusya'da bulunan Viktor Yanukoviç'in bu eşyaları beraberinde götürüp götüremediği bilinmiyor.