Dünyanın en ucuz Apple ürünlerini gösteren site
ensonhaber.com

Farklı ülkelerdeki Apple fiyatlandırmaları hakkında bir fikriniz yoksa bu site tam size göre. Bir Malezya yazılım geliştiricisi olan Wafiq Rodzuan tarafından oluşturulan Mac index adlı internet sitesi, oldukça basit bir tasarım ile, dünyada satılan bütün Apple ürünlerinin satış fiyatını gösteriyor.

TÜRK LİRASI DESTEĞİ DE BULUNUYOR

Mac index adlı internet sitesine girdiğinizde, karşınıza çıkan arama kutusuna istediğiniz Apple modelini yazarak arama yapabilirsiniz. Seçtiğiniz ürünün, dünya genelindeki Apple'ın resmi sitelerinde bulunan fiyatlandırma verileri alınıyor ve seçtiğiniz para birimine dönüştürülüyor. Üstelik Türk Lirası da sitenin destek sağladığı para birimleri arasında bulunuyor. Ardından bu fiyatlandırma etiketleri, ucuz ülkeden pahalı ülkeye doğru sıralanıyor.

apple

Sitenin yazılım geliştiricisi Wafiq Rodzuan: ''Çok fazla sehayat ettiğimden, pahalı Apple ürünlerini hangi ülkeden daha ucuza alabileceğimi öğrenmeye ihtiyacım vardı. Daha sonra bu internet sitesini hayata geçirdim. Amerika ve Kanada gibi Apple ürünlerinin düşük fiyatta satıldığı ülkeler için bu site pek kullanışlı olmayabilir, ancak Güneydoğu Asya, Latin Amerika ve Avrupa ülkeleri için bu fiyatlar çok önemli.'' ifadelerini kullandı.

iphone

İnternet sitesini sürekli güncel tutmak istediğini söyleyen Rodzuan, kullanıcıların en ucuz Apple ürünleri satın almaları için, seyahat edebilecekleri yeni bir rota özelliği üzerinde çalışıyor.

Siz de Apple fiyatlarını ülkelere göre karşılaştırmak isterseniz, aşağıdaki bağlantıdan söz konusu internet sitesini ziyaret edeiblirsiniz. Sağ üst köşeden Türkiye'yi ve Türk Lirası'nı seçmeyi unutmayın.

MAC INDEX