Ebru Şallı Sinan Akçıl'ı anlattı

Ebru Şallı Sinan Akçıl'ı anlattı

Ebru Şallı; eşi Harun Tan'dan boşandıktan sonra kendisine yeni bir hayat kurdu. Bir süredir ünlü popçu Sinan Akçıl ile beraber olan iki çocuk annesi Şallı, popçu sevgilisiyle arasındaki büyük aşkı anlattı.

Ebru Şallı'nın Sabah'a verdiği röportajdan öne çıkan başlıklar...

Harun Tan'dan boşandıktan sonraki yeni hayatınızı anlatır mısınız biraz?
Yeni evime taşındım, çok huzurluyum. Tabii ki yeni hayata adapte olmak hiç kimse için kolay değildir. Ben 20 yıldır aynı kuaföre giden biriyim; değişimi zor kabullenirim. Ama şu anda çocuklarımla, işimle-gücümle ve beraberliğimle çok mutluyum.

Geçtiğimiz günlerde eski eşinizle bir araya gelmişsiniz...
Harun'la kavgam, gürültüm yok ki benim. Karşılaştığımda konuşurum, selam da veririm. Buna çok şaşırılmaması, olay haline getirilmemesi gerekir.

BENİM YÜZÜM AK, BAŞIM DİK

Eşinden boşanmış bir kadın toplum içinde hep baskı altındadır; yeniden sevemez, gezemez... Siz ayrıldıktan sonra bu zorlukları yaşadınız mı?
Ben her zaman yüzü ak, başı dik biri oldum. O yüzden kimseden korkum yok. Cesur biriyim. Beni seven de, sevmeyen de olabilir ama benim her şeyim ortadadır. Çok samimi biriyimdir, yalanım dolanım yoktur. Bazı şeyleri de insanların gözüne sokarak yaşamıyorum. Ünlü olduğum için, insanlar beni merak ettiği için; yaşadıklarımı belli bir yere kadar paylaşıyorum insanlarla. Evliliğimde de böyleydi, şimdi de her şeyi dozunda yaşıyorum. Yanlış bir şey yapmadım.

Bir süredir Sinan Akçıl'la birliktesiniz. Sinan Bey'in nesi sizi etkiledi?
Sinan çok özel bir insan. Evet, belki binlerce, yüzbinlerce seveni var, konserleri, şarkıları var ama ben onu gerçek anlamda tanımıyordum. Onu gerçekten tanıdıktan sonra insanların da onu Sinan Akçıl olarak değil de 'gerçek Sinan'ı tanımaları gerektiğini düşündüm. Sinan'ın son yaptığı albümle, verdiği demeçlerle, duruşuyla, samimiyetiyle şimdi daha iyi anlaşıldığını hissediyorum.

"O BENİM PRENSİM"

İlişkinizi nasıl tanımlarsınız?
Birçok insanın filmlerde görüp hayal ettiği bir şey yaşıyoruz. Karşımda gerçek bir prens var. O benim prensim. Bana yazdığı 'Hafıza' şarkısında söylediği gibi; hiç atası yok başkasına kalbim, ait oldu bir tek ona.