Ece Erken'den eleştirilere sert yanıt

Ece Erken'den eleştirilere sert yanıt

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın düzenlemiş olduğu vizyon toplantısında yer alan sanatçılara yapılan linç girişminin ardından, Ece Erken Instagram hesabından açıklamalarda bulundu.

"DAVETE GİTMEM NEDEN BU KADAR DOKUNDU?"

İşte Erken'in yaptığı o açıklama;

"Vatanı sattın diyorlar, halkı sattın diyorlar, yalaka diyorlar, Atatürk'e ihanet ettin diyorlar, nasıl Beşiktaşlısın diyorlar, takibi bıraktım, ölenlerin kemikleri sızlıyor diyorlar ... niye? Başbakan'ın Cumhurbaşkanı seçilirse yapacağı, yaptığı işleri anlattığı, davet edildiğim yere gittim diye... Şaka mısınız? Evet ben gezide yer aldım, apo bayrakları açanların değil halkın malına zarar verenlerin değil, özgürlük hakkını savunanların yanında yani saf - temiz gezicilerin yanındaydım, hep destek oldum, yine olurum, şuan ülkemizin başında olan Başbakan'ın davet ettiği bir yere gitmem bazılarına niye bu kadar dokundu:)

"ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Paradan bahsedenler, oraya gitmekle kimse iş kovalamıyor rahat olun, hayatımda hep saygılı oldum hep de olurum, davete saygıyla cevap verdim o kadar... Apolitiğim, şimdi bana saçma sapan yorum yapanları Allah'a, ahlaksızları da avukatıma havale ediyorum"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Vizyon Toplantısı İZLE