Efsane Mortal Kombat'ın yeni oyunu tanıtıldı
ensonhaber.com

NetherRealm Studios, Mortal Kombat 11'i 17 Ocak'ta düzenlediği bir canlı yayın sırasında tanıttı. Oyun, birçok oyun sever için Mortal Kombat serisinin en aksiyon dolu oyunu olarak tanımlanıyor.

mortal kombat 11

GERİ DÖNÜYORLAR

Mortal Kombat X serisindeki hikayenin devamı niteliğinde olan Mortal Kombat 11Dark Raiden karakterinin geri gelmesine sahne olacak. Oyunda birçok yeni karakter bulunuyor. Ayrıca oyun, geçmişten gelen birçok karakter içeriyor. Sub-Zero, Scorpion, Sonya Blade, Baraka ve Skarlet gibi karakterler Mortal Kombat 11 ile geri dönüyor.

mortal kombat 11

YENİ OYUN GELİŞTİRMELERİ

Önceki oyuna göre birçok yeni geliştirmeler ve yeni hareketler içeren oyun, daha güçlü bir oyun deneyimine sahip olmanızı sağlayacak. Örneğin sağlığınız yüzde 30'un altına düştüğünde, yeni özel hareketler elde edeceksiniz. Ayrıca yeni oyunda, saldırı ve savunma güçleri ayrı ayrı çubuklarda gösteriliyor.

mortal kombat 11

28 MART'TA SATIŞTA

Oyuncuların bir dövüş oyunundan istedikleri her şeye hemen hemen sahip olan Mortal Kombat 11'in, beta sürümü 28 Mart'ta satışa çıkıyor. Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch ve bilgisayar platformlarında şu anda ön siparişte olan Mortal Kombat 11, şimdiden merakla bekleniyor.