Ege Yapı İstanbul’da 7 yeni proje gerçekleştirecek

sfg

Ege Yapı, Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü Batışehir projesinin ardından 7 yeni proje hazırlığına başladı.

1 milyar 350 milyon TL değerinde olan Kağıthane ve Yedikule projelerini bu yıl hayata geçirmeyi planlayan Ege Yapı, bu projelerin ardından, Yenisahra’nın yanı sıra Avrupa ve Anadolu yakasında 4 projeye daha başlayacak.

KAĞITHANE'YE 550 MİLYON YATIRACAK

Ege Yapı Kağıthane projesini 550 milyon TL yatırımla gerçekleştirecek. 2015 yılının ikinci yarısında satışa çıkması planlanan Kağıthane projesi yaklaşık 400 konuttan oluşuyor. Karma konseptte tasarlanan projede konutların yanı sıra ticari birimler de yer alıyor.

YEDİKULE PROJESİ 40 DÖNÜM ÜZERİNDE YÜKSELECEK

Ege Yapı’nın bu yıl içinde satışa çıkacak bir diğer projesi ise Yedikule’de bulunuyor. Semtin tarihi ve turistik dokusuna uygun olarak tasarlanan Ege Yapı Yedikule projesi 40 dönüm alan üzerinde yükselecek. Proje turizm ve turizmi destekleyici fonksiyonlardan meydana geliyor.

YENİSAHRA'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM

Yedikule ve Kağıthane projelerinin yanı sıra Yenisahra’da da kentsel dönüşüme gireceklerini açıklayan Ege Yapı Grup Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, “Yenisahra’da 100 dönüm üzerinde çalışma yürütüyoruz. 40 dönümü için anlaşmalar sağlandı. Kalan 60 dönüm için ise görüşmeler devam ediyor. 2016 yılının ikinci yarısından sonra Yenisahra projemizi de satışa çıkarmayı planlıyoruz” dedi.

Ege Yapı İstanbul’da 7 yeni proje gerçekleştirecek

ANADOLU VE AVRUPA YAKASINDA 4 YENİ PROJE

İkisi Anadolu ikisi ise Avrupa olmak üzere toplam 4 farklı bölgede arazi geliştirme çalışmalarının devam ettiğini belirten Kabadayı, “4 projemizden biri Kadıköy diğeri ise Sarıyer’de bulunuyor. Diğer 2 lokasyon ile görüşmeler devam ediyor. İmzalar atılınca bunu da paylaşacağız” diye konuştu.

BATIŞEHİR YÜZDE 110 KAZANDIRDI

Bağcılar Batışehir projesinde satışların yüzde 80 oranında tamamlandığını belirten Kabadayı, “3 bin 266 konutluk Bağcılar Batışehir projemizin yüzde 80 oranında satışlarını tamamladık. Yaklaşık 2 bin 262 dairenin teslim edildiği ve yaşamın başladığı Batışehir’de satışa çıktığından bugüne yatırımcısına yüzde 110 kazandırdık. Satışı devam eden Loca ise aynı kazancı vaad ediyor” ifadelerini kullandı.

PEGA KARTAL BANKA TAKSİTLERİ EGE YAPI'DAN

Satışı devam eden Pega Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattıklarını belirten Ege Yapı Group Genel Müdür Yardımcısı Murat Aksoy ise, “200 rezidans, 35 home ofis ve 11 mağazadan oluşan Pega Kartal projemizin yüzde 60 oranında satışları tamamlandı. Yıl sonu teslimini gerçekleştireceğimiz projemizde yatırımcısına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz. Bu kampanyada konut alıcılarına finansman desteği ile birlikte bir formül gösteriyoruz. Örneğin 380 bin TL değerindeki bir dairenin 247 bin TL’ye yatırımcıları ev sahibi yaptığını söyleyebiliriz. Burada yüzde 25 peşinatı 3 taksitle ödüyorlar. Kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. Ege Yapı olarak ev sahiplerine her ay 2 bin TL finansman desteği veriyoruz. Dolayısıyla ev sahibi banka kredilerini Ege Yapı’dan aldıkları 2 bin TL finansman desteği ile ödeyebilecekler” dedi.