Nabi Avcı'dan Hüseyin Çelik'e kar cevabı

Nabi Avcı'dan Hüseyin Çelik'e kar cevabı

Geçtiğimiz hafta başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde kar yağışından dolayı okullar tatil edilmişti.

HÜSEYİN ÇELİK TATİL İÇİN TEPKİ VERMİŞTİ

Eski Milli Eğitim Bakanı olan Hüseyin Çelik bu duruma tepki göstermiş ve soğuk tatillerini eleştiren tweetlerinde, "O zaman Rusya'da hiç eğitim olmazdı" demişti.

BAKAN AVCI'DAN CEVAP VAR

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, eski bakan Hüseyin Çelik'e bugün cevap verdi. Bakan Avcı, "Bizim önceliğimiz çocuklarımızın, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlığıdır, güvenliğidir; her şey ondan sonra gelir." dedi.

Nabi Avcı'dan Hüseyin Çelik'e kar cevabı

HÜSEYİN ÇELİK 1 HAFTA TATİL VERMİŞTİ

Son bir hafta içerisinde 30 ilde okulların hava koşulları nedeniyle kapalı olmasını Twitter üzerinden sert dille eleştiren ve bundan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, belediyeler ve valileri sorumlu tutan eski Milli Eğitim Bakanı, AK Parti Milletvekili Hüseyin Çelik’in de 2006 yılında bir haftalık kar tatili yaptırdığı ortaya çıktı.

25 Ocak 2006 Çarşamba günü akşam saatlerinde, yarıyıl tatilini bütün Türkiye’de “hava muhalefeti nedeniyle” bir hafta uzattıran Çelik, ikinci yarıyılın sonunu bir hafta ileriye aldırmıştı.

Nabi Avcı'dan Hüseyin Çelik'e kar cevabı İZLE