Ekmeleddin İhsanoğlu'na jet ve helikopter kiraladılar

ekmeleddin

Ekmeleddin İhsanoğlu "Ekmek için Ekmeleddin" sloganıyla beraber adaylık vizyonunu açıklamasının ardından gezilerine başladı.

İhsanoğlu Yozgat'tan başladığı seçim gezilerine Edirne'den Bursa'ya kadar Türkiye'nin hemen her bölgesine gidiyor. İhsanoğlu yolculuğunda ise özel jet uçağı ya da helikopter kullanmayı tercih ediyor.

Ekmeleddin İhsanoğlu'na jet ve helikopter kiraladılar

Ekmeleddin İhsanoğlu haberleri

ERDOĞAN'I ELEŞTİRENLER İHSANOĞLU'NA JET KİRALADI

CHP ve MHP'nin ortak adayı olarak Köşk'e talip olan İhsanoğlu, seçim bütçesinin kısıtlı oluşunu hemen her fırsatta söylüyordu. MHP ve CHP'lilerin ekonomik katkısıyla seçim çalışmalarını yürüten İhsanoğlu'nun yolculuk sırasında özel jet uçağı ile helikoptere binmesi ise oldukça dikkat çekti. Çünkü özellikle CHP ve CHP'ye yakın medya, yıllarca Başbakan Erdoğan'ın kullandığı özel uçağı dillerine dolamıştı.

Ekmeleddin İhsanoğlu'na jet ve helikopter kiraladılar

ANA UÇAĞI YILLARCA KONUŞULMUŞTU

Başbakanlık'a ait olan ve Başbakan'ın gezilerinde kullanması gerektiği için satın alınan ANA uçağı, "gereksiz masraf" gerekçesiyle Erdoğan karşıtı medya tarafından ve CHP vekillerinde sık sık eleştirilmişti. Şimdi ise "gereklilik" gereği Ekmeleddin İhsanoğlu için özel jet uçağının yanı sıra bir de helikopter kiralandı.