Helal turizmine dev yatırım

 fxgb

Turizm, İnşaat, Enerji ve Yapı Market sektörlerinde faaliyet gösteren E7 Grup, Düzce Akçakoca'da 2012 yılında helal turizm konsepti ile hizmete sunduğu beş yıldızlı Sky Tower Hotel'de bir ilke imza atıyor.

Günümüz tatil ihtiyaçlarına cevap vermekte zorlanan Devre Mülk sisteminin yerine ‘Devr-i Tatil' projesini geliştiren Sky Tower Hotel, sunduğu avantajlar ve sektöre getirdiği farklı bakış açısı ile tatil severlere yepyeni bir tatil deneyimi yaşatıyor.

DÜZCE'NİN İLK BEŞ YILDIZLI OTELİ

Yüzde 50 doluluk oranına ulaşan Sky Tower Akçakoca projesi aynı zamanda Düzce'nin ilk beş yıldızlı oteli olma özelliğine sahip. Dünyadaki Müslümanların tatil tercihini ilk olarak Türkiye'den yana kullanması da turizmdeki büyük avantajların başında geliyor.

DEVR-İ TATİL PROJESİ SAHİPLERİ EK BİR BEDEL ÖDEMİYOR

Devr-i Tatil paketinden yararlanacak olan misafirlerin paket dışı hiçbir ödemeye tabi tutulmadığını ifade eden E7 Grup CEO'su Ersin Aydeniz; "Devre mülk sisteminde uygulanan aidat yükümlülüğü bu sistemde bulunmuyor. Elektrik, su, ısınma ya da havuz kullanma bedeli adı altında hiçbir ücret bu sistemde mevcut değil" şeklinde konuştu.

Helal turizmine dev yatırım

PROJENİN CİRO HEDEFİ 110 MİLYON TL

Devr-i Tatil sisteminin Sky Tower Hotel'in yüzde 70'lik kısmını kapsadığını belirten Aydeniz, Karadeniz'in en büyük turizm tesisi Sky Tower Hotel'in Devr-i Tatil projesinden 110 milyon TL ciro hedeflediklerini söyledi.

KARADENİZ'DE 2 İSTANBUL'DA 1 YENİ PROJE

Karadeniz'in Orta Doğulu yatırımcıları cezbettiğini anlatan E7 Grup CEO'su Ersin Aydeniz, "100 odalık yeni bir yatırım yapacağız. Ayrıca İstanbul'da 50, Sinop ve Trabzon'da 25 milyon dolarlık iki proje için görüşmelerimiz sürüyor" açıklamasında bulundu.