Özak GYO 'Büyükyalı Projesi'ni tanıttı

Türkiye'nin ilk ve en büyük gayrimenkul fuarı CNR Emlak 2016, kapılarını dördüncü kez yerli ve yabancı misafilerine 17- 20 Kasım tarihleri arasında açtı.

Özak GYO 'Büyükyalı Projesi'ni tanıttı

Fuara katılan Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Türkiye gayrimenkul sektörü ve yeni projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

"2015 YILININ ÜZERİNDE SATIŞ ÖNGÖRÜYORUZ"

2016 emlak sektörünü değerlendiren Keresteci, "2016 yılı aslında büyük beklentilerimizin olduğu bir yıldı. Fakat bazı yaşanan talihsiz olaylar neticesinde her ne kadar biraz sekteye de uğrasa, daha sonrasında yapılan kampanyalar ve çalışmalarla beraber aslında 2015 yılının üstünde bir satışın gerçekleşeceği bir yıl olarak öngörüyoruz" diye konuştu.

Özak GYO 'Büyükyalı Projesi'ni tanıttı

"YURTİÇİ VE YURTDIŞINDAN CİDDİ BİR TALEP VAR"

Gayrimenkul fuarının hem yerli, hem yabancı yatırımcıların buluştuğu bir platform olduğunu dile getiren Keresteci, "Hem yurtiçi, hem de yurtdışı fuarlara katılmaya özen gösteriyoruz. Ayrıca bu seneki fuarda 'Emlak Zirvesi' var. Bu da sektörün kurumsallaşması ve sorunlarının tartışılması açısından çok önemli. Fuarda şu anda yurtdışından da yurtiçinden de ciddi bir talep var" dedi.

Özak GYO 'Büyükyalı Projesi'ni tanıttı VİDEO

Özak GYO 'Büyükyalı Projesi'ni tanıttı

"İYİ YAŞAMIN GERÇEKLEŞTİĞİ DENİZ SEMTİ OLUŞTURUYORUZ"

Kazlıçeşme sahilyolunda gerçekleştirilen 'Büyükyalı Projesi', Emlak Konut ile gerçekleştiriliyor. Bu projeyle ilgili de detayları açıklayan Keresteci, "İyi yaşamı gerçekleştireceğimiz bir deniz semti oluşturuyoruz. Burada 4 ayrı mahalleden oluşan bir konseptimiz var. Tarihi binalardan oluşan ve bunların içinde sosyal, kültürel ve ticari alanların yer aldığı iyi yaşamı deneyimleyebileceğiniz alanlar yer alıyor. Proje, aslında ulaşım akslarına yakınlığı ve entegrasyonuyla önem ve dikkat kazanıyor. Hemen yanı başındaki Marmaray istasyonu, aralık ayı sonunda açılacak olan Avrasya Tüneli'ne bağlantısıyla ve yapılacak olan marinayla beraber ulaşımın tüm alternatiflerine burada yaşayanlara sunabiliyor olacağız. Bununla beraber şu anda devam eden Emlak Konut kampanyası yatırımcılar için önemli bir kazanç sunuyor. Biz orada TL bazlı 10 yıla kadar vade yapıyoruz. Tabi bu da öenmli bir avantaj sağlıyor. Özellikle de yabancı yatırımcılar için" ifadelerini kullandı.