Tasarım harikası şömineler

Şömine denilince aklınıza hemen içi dökümden veya ateş tuğlasından yapılan ve çevresi mermerle kaplanan günümüzün ocak anlayışı gelmesin. Tasarım artık hayatımızın her alanına girmiş durumda. Kolumuza taktığımız saatten, bindiğimiz otomobile, giydiğimiz kıyafetten, evimizin dekorasyon objelerine kadar hemen her üründe tasarımın ağırlığı gittikçe hissediliyor. Tabi fiyatlarının ağırlığı da...

Tasarım harikası şömineler

Tasarım harikası şömineler - Foto Galeri

TASARIM ÖDÜLLÜ ŞÖMİNE

Fransa’nın en değerli 100 şirketinden biri seçilen,Dünya’nın En Güzel Objesi de dahil bir çok tasarım ödülü kazanmış Avrupa’nın en prestijli şömine markası Focus'un şömine koleksiyonlarının satışı ülkemizde Decofire aracılığıyla yapılmakta. Çağdaş tasarım tarihinde orijinal, estetik ve özgün bir çizgiye sahip olan ve yakında 50. kuruluş yılını kutlamaya hazırlanan Focus kendini kısa süreli moda anlayışından ve hızlı trendlerden her zaman uzakta tutmayı başarmış bir şömine markası. 1968 yılında 'Ateş neden yere sabitlenmeli?' düşüncesi ile radikal bir çıkış yaparak efsanevi Gyrofocus modelini tasarlayan firmanın kurucusu ve tasarımcısı Dominique Imbert, ilk havada duran ve 360 derece dönen şömineyi tasarlamış ve üretime geçirmiş.. O tarihten bu yana ürün gamına odunlu, doğalgazlı ve bacasız şömine modelleri de ekleyerek yaklaşık 80 adet sıra dışı şömine modeli olan benzersiz bir koleksiyon ortaya çıkmış.

Tasarım harikası şömineler

KİŞİYE ÖZEL TASARIM

Standart koleksiyonun yanı sıra tüm dünyadaki seçkin kullanıcılar için evin mimari ve dekorasyon özelliklerine uygun özel bir şömine modeli tasarlanarak sadece 1 adet olmak üzere üretiliyor ve aynı modelin devam üretimi olmayacağının garantisi veriliyor. Firma aynı zamanda kişiye özel şömine üretiminde yaratıcı müşterilerinin veya mimarların taleplerine de açık. Tasarlanıp çizilen şömine modelinin özel olarak üretim hizmeti de var. Bu durumda aranan en önemli şart ise kendilerine çizimi ulaşan ve üretimi talep edilen modelin halihazırda başka bir şömine modelinin birebir veya yakın bir kopyası olmaması.

Tasarım harikası şömineler

VIP SATIŞ VE MONTAJ HİZMETİ

Tamamı Dominique Imbert imzalı olan ve birçok tasarım ödülüne layık görülen bu şömine modelleri New York Guggenheim, Bordeaux Modern Sanatlar Müzesi, Stockholm Moderna Museet, Grenoble Modern Sanatlar Ulusal Merkezi gibi dünyanın belli başlı müzelerinde sergilenmiş ve dünyanın en görkemli evlerinde kullanılmış. Decofire tarafından tüm Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Özbekistan, Irak ve İran’a VIP satış ve montaj hizmeti sağlanıyor.

https://www.decofire.com/