Engin Şenkan Kıvanç Tatlıtuğ haberini doğruladı

Engin Şenkan Kıvanç Tatlıtuğ haberini doğruladı

Genç oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 45 yıllık sanat emektarı Engin Şenkan'la sette kavga etti. Diziden ayrılan Şenkan "O çocukla bir daha hayatta oynamam" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni dizisi Kurt Seyit ve Şura'da istenilen başarıyı yakalayamadı. Reytinglerde istenilen başarıyı alamayan Kıvanç Tatlıtuğ, son zamanlarda agrasif tavırlarıyla dikkat çekiyor. ilk önce fotoğrafını çekmek isteyen hayranına küfür eden Kıvanç Tatlıtuğ, şimdi de Kurt Seyit ve Şura dizisinde birlikte oynadığı usta oyuncu Engin Şenkan ile kavga etti.

Kurt Seyit'in setinde yaşan olay için; Tatlıtuğ, Şenkan'la karşılıklı oynadığı sahnede gülmeye başlamış. Bu duruma tepki gösteren Şenkan'a, genç oyuncu da aynı sertlikle cevap verince olanlar olmuş. Şenkan 'Ben 70 yaşındayım. Terbiyesiz herif' diyerek seti terk etmiş. Peki bu iddiaların ne kadarı doğru?

Kavgayı doğrulayan Engin Şenkan, Vatan'dan Gülşen Yüksel'in sorularnı cevapladı.

İşte olayın perde arkası:

"SABRIM TAŞTI"

'Sabrım taştı, seti terk ettim!'

- Kıvanç'la kavga ettiğiniz doğru mu?

Evet. Ben durup dururken kimseye bir şey yapmam. Bazı şeyler vardır, sineye çekilmez. Sabrım bir yere kadardır.

"KIVANÇ'LA OYNAMA EZİYETİNE KATLANACAKTIM"

- Peki neden?

Kerem Çatay'a bu konuda söz verdim, fazla konuşmak istemiyorum. Ama o iş benim için bitmiştir. Allah'tan senaryoya denk geldi. Benim oynadığım Rıza karakteri Yalova'ya gitti. Rıza Yaloya'ya gitmiş oldu. Eğer senaryoda bu olmasaydı onunla (Kıvanç) oynamak eziyetine katlanacaktım.

- Kıvanç'la daha önce bir probleminiz oldu mu?

Bu çocuğu iki defa gördüm. Bir Kelebeğin Rüyası diğeri de bu iş. Bunda da seti terk ettim. Fazla konuşmak istemiyorum. Bunu Kıvanç'a sorun.

"45 YILDIR BU İŞİ YAPIYORUM İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞIYORUM"

- Kırılmışsınız...

Evet kırgınım. Zaten bundan sonra da hayatta oynamam. Ay Yapım'la herhangi bir sorumun yok. Başka işlerde benimle olmak isterlerse kabul ederim ama tek şartım Kıvanç olur. Onunla karşılıklı oynamam. 45 yıldır bu işi yapıyorum. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. İnşallah bu son olur.