Erdoğan Almanya'da Der Spiegel'e çaktı İZLE

Erdoğan Almanya'da Der Spiegel'e çaktı İZLE

Başbakan Erdoğan, en az Türkiye kadar büyük bir ilgi gördüğü Almanya Köln mitinginde on binlerce gurbetçiye seslendi. Erdoğan'ın salona girdiği andan itibaren yoğun bir gürültünün yaşandığı salonda, Başbakan'ın konuşmaları da sık sık sloganlarla kesildi.

Erdoğan Almanya'da Der Spiegel'e çaktı İZLE

LİDERLERİ SİVAS'I GEÇEMEYENLER KISKANDI

Başbakan'ın konuşmaya başladığı sırada Twitter'da da AK Partili kullanıcılar ile MHP ve CHP'li kullanıcılar arasında adeta söz düellosu yaşandı. Erdoğan'ın büyük Köln mitingi için bazı kullanıcılar "Türkiye'de Sivas'tan öteye geçemeyenler Köln'de on binlere miting yapan Erdoğan'ı tabi karalar tabi çekemez" şeklinde yorumlarda bulundu.

DER SPİEGEL'E YÜKLENDİ

Der Spiegel, Soma'daki maden faciası sonrası yaptığı bir haberinde Başbakan Erdoğan için "Cehenneme git Erdoğan" başlığını kullanmış ve tepki görmüştü.

Başbakan Erdoğan Köln mitingi sırasında Der Spiegel'in o başlığına çaktı. Başbakan şunları söyledi:

"Bakıyorsun hemen buraya yansıması olmuş. Burada bir kısım medya ve bazı örgütler ne yazık ki Soma faciasını kendileri için ranta dönüştürmek için Türkiye Başbakanı'na farklı şekillerde hakaretler ediyorlar. Bir tane kendini bilmez derginin attığı manşet manidardı. Şahsımı cehenneme gönderiyordu. Nasıl biliyorsa cehennemin yolunu?"