Erdoğan Fethiye mitinginde CHP'yi eleştirdi
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen Fethiye mitinginde konuştu.

İTTİFAKIN FOYASI

Gündemi değerlendiren Erdoğan; CHP-HDP-İP ve Saadet arasında kurulan ittifaka dikkat çekti.

İttifakın sloganının Pensilvanya tarafından belirlendiğini söyleyen Erdoğan, aday listelerinde, terör örgütü PKK'nın Kandil'de saklanan elebaşlarının etkili olduğunu anlattı.

Erdoğan Fethiye mitinginde CHP'yi eleştirdi

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

"Bugün Fethiye bir başka güzel, bir başka heyecanlı, bir başka coşkulu. Tarih yazmaya hazırlanan bir Fethiye görüyorum karşımda. Zillet, illet ittifakına ders vermek için 31 Mart'ı iple çeken bir Fethiye görüyorum. Karşımda 31 Mart gönül belediyeciliğine kavuşmak için can atan bir  Fethiye görüyorum. Karşımda yeni bir sayfa için sabırsızlanan bir Fethiye görüyorum. İnşallah bu sefer hem ilçe belediyesinde hem Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde çok büyük bir başarı yakalayacağız.

MHP'Lİ KARDEŞLERİM ARAMIZDA EN UFAK FİRE VERMEYECEĞİZ

Hizmet siyasetine destek vermeye hazır mısın Fethiye? Fethiyeli kardeşlerime de ancak böyle bir milli tavır, böyle asil bir duruş yakışır. Cumhur İttifakı olarak gece gündüz demeden sahada olmamız, uzak yakın demeden tüm köylerimizi dolaşmamız gerekiyor. AK Partili kardeşlerim en ufak bir rehavete kapılmayacak. Aramızda fire vermeyeceğiz. MHP'li kardeşlerim aramızda en ufak bir fire vermeyeceğiz. Pazara kadar değil mezara kadar bunu yapacağız. Biz çalışırsak, omuzlarındaki yükün hakkını verirsek 31 Mart akşamı zafer Cumhur İttifakı'nındır.

Erdoğan Fethiye mitinginde CHP'yi eleştirdi

MEMLEKETİ TERÖR ÖRGÜTÜNDEN KURTARDIK, KURTARIYORUZ

Bizim rotamız, istikametimiz belli. Son 17 yılda seçim meydanlarında ne söylediysek, neyi vadettiysek göreve geldiğimizde onun gayreti içinde olduk. 3-5 oy alma adına lobiler karşısında eğilmedik. Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te inlerine girdik, Kandil'de inlerine girdik. Biz kovaladık onlar kaçtı veya yok ettik. Ama bu memleketi terör örgütlerinden kurtardık, kurtarıyoruz. FETÖ kaçtı biz kovaladık. Yakaladıklarımızı da aldık hukuk içinde cezaevine yerleştirdik.

CHP'Lİ KARDEŞLERİM ATTIĞIN OY NEREYE GİDECEK BİLİR MİSİN?

Bu CHP kimle iş birliği yapıyor. HDP, PKK terör örgütünün siyasi uzantısı. CHP'ye oy verecek kardeşlerimin oyunun nereye gittiğinin hesabını yapıyor mu? Nereye gidiyor bu oylar? Terör örgütü PKK'ya. İşte 31 Mart adeta bir Osmanlı tokadının sandıkta vurulmasıdır. 17 yıldır millet, memleket, milli irade, demokrasi diyoruz. 17 yıldır adalet, kalkınma, huzur, barış, özgürlük diyoruz. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın diyoruz. Yaradılanı severiz yaradandan ötürü diyoruz.

Erdoğan Fethiye mitinginde CHP'yi eleştirdi

Erdoğan Fethiye mitinginde CHP'yi eleştirdi VİDEO


TÜRKİYE'Yİ DÜNYANIN EN BÜYÜK 10 EKONOMİSİ YAPACAĞIZ

Siyasi hayatımızın hiçbir döneminde bölge siyaseti, meşrep siyaseti, mezhep siyaseti yapmadık. Kılık kıyafet üstündeki yasakları, eğitim önündeki engelleri biz kaldırdık. Hiçbir vatandaşımızın hayatına, yaşam tarzına, düşünce biçimine müsaade etmedik. Karadeniz'de ne dediysek, Akdeniz'de, Ege'de de aynısı söyledik. Bu mücadeleyi makam, koltuk için değil can borcumuz olan aziz milletimizin hayır duasını almak için veriyoruz. 2023'de Türkiye'yi dünyanın dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapmak için çalışıyoruz.

ZİLLET İTTİFAKININ EŞ BAŞKANLARI NE DERSE O OLUYOR

Zillet ittifakı neyi söylüyor, Dörtlü çete ne yapıyor? Ankara'da liste kavgası veriyor. Bölücü örgüte, FETÖ'ye şirin görünme gayreti içindeler. Pensilvanya ve Kandil'le birlikte çevirdikleri tezgahlar ortaya çıktı. Seçim çalışmalarını Pensilvanya belirliyor. Bölücü örgütün siyasi uzantıları bunların seçim çalışmalarını yürütüyor. Hangi ilde kimin destekleneceğine bölücü örgüt ve eş başkanlar karar veriyor. Zillet ittifakında eş başkanlar ne derse o oluyor. Malum eş başkanlar aynı zamanda zillet ittifakına da eş başkanlık yapıyor. CHP tarihinin hiçbir döneminde bu derece kötü yönetilmemişti.

Erdoğan Fethiye mitinginde CHP'yi eleştirdi

BU MİLLET NAMLULARA KAFA TUTAN BİR MİLLETTİR

Varsın onlar kısır gündemlerine boğulsun. Kirli pazarlıklarda vakit harcasın. İlkelerini, hassasiyetlerini, değerlerini tezgâha koysun. Türkiye için tek bir düş dahi kurmasın, biz mücadelemize devam edeceğiz. Bu millet mazlumların hamisi alicenap bir millettir. Bu millet vatanını korumak için namlulara kafa tutan cesur millettir. İstikbal ve istiklali için can veren büyük millettir. Sizlere hizmetkâr olmaktan her zaman gurur duydum, gurur duyuyorum."