Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki

Çanakkale Şehitliği'nin bulunduğu bölgede içki masası kuran CHP'lilere, Cumhurbaşkanı Erdoğan sert yüklendi.

ŞEHİTLERE, GAZİLERE SAYGILARI YOK

Erdoğan şehitlikte içki içenlerle ilgili, "Şehitlerle ilgili kimlerin ayrım yaptığı yapacağı bellidir. Çanakkale'de şehitlerimizin yattığı o topraklarda ana muhalefet partisinin toplantısında nelerin olduğunu gördünüz. Ayrımcılık işte onlarda var. Onlarda şehitlere, gazilere saygı yok. Bunlar geçmişte de böyleydi. Bunlar değil miydi bizim camilerimizi ahıra çeviren." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki

HER ŞEHİDİMİZİN BİZİM GÖNLÜMÜZDE AYRI BİR YERİ VARDIR

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Son günlerde şehitlerimiz ve gazilerimiz arasında ayrımcılık fitnesi çıkarmayı çalışanları görüyorum. Her şehidimiz ve gazimizin bizim gözümüzde ayrı bir yeri vardır. Biz tüm şehitlerimize, tüm gazilerimize bu duygularla yaklaşıyoruz. FETÖ ihanet şebekesinin gerçekleştirdiği bu saldırıyı milletimizin tek vücut olarak ödemiş olması tarihte eşine az rastlanan bir başarı örneğidir.

ARAKAN İÇİN KİMSE KONUŞMASA DA BİZ KONUŞACAĞIZ

3 gündür Arakan'la ilgili olarak devlet başkanlarını arıyorum. Bütün bu görüşmelerimle birlikte ayın 19'undan itibaren Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplanıyor. Tüm dünyaya bunu anlatacağız, haykıracağız. Kimse konuşmasa da biz konuşacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki

"TARİHTEN GELEN VEFAMIZI GÖSTERECEĞİZ"

1 asır önce 35 bin altını bize gönderen Arakanlı kardeşlerimize, tüm dünyanın yaptığı gibi sırtımızı dönemeyiz. Dünya medyası da yaşanan katliamın ortağıdır. Biz bu meselenin takipçisi olacak, Türk milleti olarak tarihten gelen vefamızı göstereceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki