Erdoğan ve Davutoğlu'ndan Özel'e geçmiş olsun telefonu
Ajanslar

Erdoğan ve Davutoğlu'ndan Özel'e geçmiş olsun telefonu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mersin mitinginden sonra sağlık sorunları nedeniyle 15 gün rapor alan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'i telefonla aradı. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Başbakan Davutoğlu, Özel'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başbakan Davutoğlu'nun 7 Mayıs Perşembe günü akşam saatlerinde seçim çalışmalarından sonra Özel'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğu belirtildi. Başbakanlık basın merkezi, Başbakan Davutoğlu'nun bu ziyaretine ait fotoğrafları da akşam saatlerinde basına servis etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel geçtiğimiz yıl temmuz ayında da strese bağlı olarak gözündeki zona nedeniyle bir süre GATA'da tedavi görmüştü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN "GEÇMİŞ OLSUN" TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i telefonla arayarak, "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Erdoğan, İstanbul'da, İktisadi Kalkınma Vakfı'nın "50. Yılında Türkiye-AB İlişkileri" adıyla düzenlenen etkinliğine katılmasının ardından Orgeneral Özel'i telefonla arayarak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'e "Geçmiş olsun" temennilerini iletti.