Erdoğan'a giden sanatçılar topa tutuldu ya diğerleri

erdoğan

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Köşk seçimleri için düzenlediği vizyon toplantısına sanatçıların da katılması Türkiye'de yeni bir tartışma başlattı.

EDİLMEDİK HAKARET KALMADI

Orhan Gencebay, Zerrin Özer, Metin Aralot, Alişan ve Hande Yener gibi ünlü isimlerin Erdoğan'ın toplantısına eşlik etmesi bazı çevreleri rahatsız etti. Özellikle sosyal medya üzerinden bu sanatçılar hedef alındı, onlara edilmedik hakaret bırakılmadı.

Fethullah Gülen haberleri

KILIÇDAROĞLU DA SANATÇILARLA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Sanatçılara yapılan eleştiriler kısa bir sürü önce Kılıçdaroğlu'nun toplantısını akıllara getirdi. Bundan kısa bir süre önce, Kılıçdaroğlu aralarında Tarık Akan ve Edip Akbayram gibi isimlerin de bulunduğu sanatçı ordusuyla görüşmüş, çatı aday hakkında fikir alışverişinde bulunmuştu.

"KEK" YERİNE KONULDULAR

Görüşmeden birkaç gün sonra Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ismi açıklanmış, hatta Kılıçdaroğlu'nun İhsanoğlu ismini kafasında haftalardır taşıdığı, karar verdiği konuşulmuştu. Bunun üzerine de söz konusu sanatçılar Kılıçdaroğlu'na tepki göstermiş ve "Madem aday belliydi, bizi niye topladınız" şeklinde sitem etmişlerdi.

Fakat o sanatçılar, Kılıçdaroğlu'nun toplantısına gidince, CHP'li medya her birini ayakta alkışlamış "topluma örnek sanatçılar" olarak göstermişti. Şimdi ise aynı medya Erdoğan'ın toplantısına katılanları neredeyse "vatan haini" ilan ediyor.

Erdoğan'a giden sanatçılar topa tutuldu ya diğerleri

Erdoğan'a giden sanatçılar topa tutuldu ya diğerleri