Erdoğan'dan Başbakan değişti mi sorusuna cevap

Erdoğan'dan Başbakan değişti mi sorusuna cevap

Canlı yayında Salih Tuna'nın, "Erdoğan Ankaralılaştı mı? Başbakan Erdoğan değişti mi?" sorusuna cevap veren Erdoğan , "Tabi kişinin kendisi ile ilgili konuşması zor. Fakat Ankara'nın şahsımı değiştirdiği gibi bir şeyi kabullenmem mümkün değil. Ben bu toprakların çocuğuyum mütevazi olarak bu yaşantımı sürdürmek istiyorum. Yaşamımla düşüncemle aldığım terbiyeyle doğru orantılıdır. 444'ü getirerek buraya kolay gelmedik. En güzel cevaptır bu. Eğer Ankaralılaşmış olsaydık bu 4+4+4'ü yapamazdık. İcraatlarımız bunları gayet açık ve net ortaya koyuyor." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Acet'in yönettiği Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında Star Gazetesi Yazarı Fehmi Koru, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk ve Yeni Şafak Yazarı Salih Tuna'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

İşte o açıklamalar..

BAŞBAKAN ANKARALILAŞTI MI BAŞBAKAN DEĞİŞTİ Mİ

Tabi kişinin kendisi ile ilgili konuşması zor. Fakat Ankara'nın şahsımı değiştirdiği gibi bir şeyi kabullenmem mümkün değil. Ben bu toprakların çocuğuyum mütevazi olarak bu yaşantımı sürdürmek istitiyorum. Yaşamımla düşüncemle aldığım terbiyeyle doğru orantılıdır. 444'ü getirerek buraya kolay gelmedik. En güzel cevaptır bu. Eğer Ankaralılaşmış olsaydık bu 4+4+4'ü yapamazdık. İcraatlarımız bunları gayet açık ve net ortaya koyuyor.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

ERDOĞAN VE ARKADAŞLARI STATÜKOYA TESLİM OLMAZ

Şimdi medyada öyle şeyler oluyor ki insaf dışı yakıştırmalar var. Ankaralılaşma ifadesinin benimle ilgisi yok. Tayyip Erdoğan ve arkadaşları statükoya teslim olmaz. 444 bu statükonun değişmesidir. Üniversitelerdeki rahatlama da statükonun yok edilmesinin bir aşamasıdır. Biz Ada'ya ve Oslo'ya danışmanımızı göndererek bozduk.

Erdoğan'dan Başbakan değişti mi sorusuna cevap