Erdoğan'dan İran ve CHP'ye yanıt

Erdoğan'dan İran ve CHP'ye yanıt

"TERÖR ÖRGÜTÜ HİÇBİR KUTSALI TANIMIYOR"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Açıkçası terör örgütü, Ramazan Ayı'nda yaptığı bu saldırılarla hiçbir kutsalı tanımadığını, hiçbir milli ve manevi değere saygı göstermediğini, bu ülkenin, bu toprakların, bu milletin değerleriyle hiçbir ortak paydasının olmadığını bir kez daha net olarak göstermiştir'' dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN!..

"TÜRKİYE, HER ŞEYE RAĞMEN İRAN'IN YANINDAYDI"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''İran Genelkurmay Başkanı'nın devrim muhafızlarına ait bir siteden Suriye'deki bu kanlı gelişmelerin sorumlusunun Türkiye, Suudi Arabistan ve Katar olduğunu açıklaması düşündürücüdür, üzüntü vericidir. Dünyada yanında hiç kimsenin kalmadığı bir dönemde İran'ın yanında her şeye rağmen bulunan ülke Türkiye'ydi ve bunu nükleer enerji konusunda sonuna kadar savunan ülke Türkiye oldu'' dedi.

"CHP GİBİ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KUYRUĞU DEĞİLİZ"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırmasına ilişkin, ''Şu anda ayın 14'ünde Meclis'e böyle bir toplantı daveti yapıyor. AK Parti, bölücü terör örgütünün CHP gibi kuyruğuna takılacak bir parti değildir. Buyurun, Meclis orada, sen gidersin oturur, orada ne yapacaksan yaparsın. Kiminle beraber bir araya gelirsin, bilemem ama AK Parti böyle bir gündemle bir genel görüşme gündemiyle Parlamento'ya gelmeyecektir; bunu da buradan söylüyorum'' dedi.

"TERÖR ARAMIZA GİREMEYECEK"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bu terör saldırıları sonrasında öfkesini, nefretini, kızgınlığını teröre ve terör örgütüne değil; bir halka, kardeşlerine yöneltenler, terör örgütünün tuzağına düşerler. Biz milletçe bu tuzağa düşmeyeceğiz. Terörün bizim aramıza girmesine, bizim kadim kardeşliğimizi zedelemesine müsaade etmeyeceğiz. Terörün aramıza nifak sokmasına, bizi birbirimize hasım eylemesine asla ve asla göz yummayacağız'' dedi.

Erdoğan'dan İran ve CHP'ye yanıt