Erdoğan'ın 7.Ticaret ve Sanayi Şurası konuşması İZLE

erdogan

Başbakan Erdoğan, TOBB'un 7.Ticaret ve Sanayi Şurası programına Beşir Atalay ile birlikte katıldı.

"TARİHİMİZDE İLK KEZ MİLLETİMİZ CUMHURBAŞKANINI SEÇECEK"

Başbakan'ın konuşmalarının satır başları;

"Pazar günü Türkiye 12.cumhurbaşkanını seçiyor. Tarihimizde ilk kez milletimiz cumhurbaşkanını seçecek. Vekaleten değil, asaleten seçecek.

Erdoğan'ın 7.Ticaret ve Sanayi Şurası konuşması İZLE

TÜRKİYE'NİN YÜRÜYÜŞÜNDE HİÇBİR DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK

Türkiye'nin geleceği için çözüm sürecinin akıbeti haklı olarak merak ediliyor. Paralel yapıyla mücadelenin akıbeti merak ediliyor. Eğer Pazar günü cumhurbaşkanı seçilirsek, Türkiye'nin değişiminde, yürüyüşünde hiçbir değişiklik olmayacak.

ÇÖZÜM SÜRECİYLE BİZZAT KENDİM İLGİLENECEĞİM

Çözüm sürecinin akıbetiyle bizzat kendim ilgileniceğim. Paralel yapıyla mücadele benim yada partimin mücadelesi değil. Bu Türkiye'nin mücadelesidir, milli güvenlik meselesidir.

CASUSLUK DEĞİL DE NEDİR

Paralel yapının hedefi Türkiye Cumhuriyetidir, doğrudan doğruya milli iradedir. Kriptolu telefonla yaptığım konuşma servis edildi. Bu dinlemeler casusluk faaliyeti değil de nedir? Benim Somali Devlet Başkanı'yla, Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'la konuşmamı dinlediler. Bu konuşmaları dinleyenler, kimlere servis etti?

HSYK, SAVCILIK GÖREVİNİN İHLAL ETMİŞ BİR KİŞİ HAKKINDA ADIM ATMIYOR

Bir savcı Başbakan'a saygısızlık yapabiliyorsa Yargı artık şüpheleri üstüne çekmiş demektir. Yargı siyasete cevap vermek üzere kurulmuş bir kurum değildir. Bu ülkenin HSYK'sı savcılık görevinin ihlal etmiş bir kişi ( Zekeriya Öz) hakkında kalkıpta adım atmıyor. Biz bunların takipçisi olacağız eğer olmazsak bu ülkede bir yargı devleti kurulur ki bu da en tehlikelisidir.

ÇOK SERT DİYORLAR BANA EVET SERTİM

Bakanımla yaptığım kriptolu görüşmeler dinleniyor ve birilerine servis ediyor. Tayyip Erdoğan çok sert diyorlar evet sertim eğer bunlar böyle devam ederse bende sert olmaya devam edeceğim. Bunlar iş dünyasını da baskı altına almaya çalıştı. O yüzden sizlerden bize Paralel yapı konusunda destek bekliyoruz. Türkiye'nin ekonomisinde bir sapma olmayacak. 12 yıl içinde ekonomi defalarca test edildi. Ekonomi hamd olsun seçimlerden etkilenmiyor. Çünkü biz seçim endeksli ekonomi oluşturmadık."