Esenyurt’ta başka bir caddede daha çökme
İHA

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi’ndeki Orhangazi Caddesi üzerinde ve bir binadaki çatlaklar nedeniyle mahallede bulunan birçok bina kontrol amaçlı boşaltılmış, ekipler ise binalarda ve zeminde kaymanın olup olmadığını belirlemek için çalışma başlatmıştı.

YAN CADDEDE DE ÇÖKME MEYDANA GELDİ

Yapılan çalışmalar devam ederken, Orhangazi Caddesi yakınlarında bulunan Yıldırım Beyazıt Caddesi’nin bir noktasında asfalt üzerinde göçük oluştu. Cadde üzerindeki göçüğü gören vatandaşlar Orhangazi Caddesi’nde yaşanan olaydan dolayı tedirgin olarak durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları incelemelerin ardından göçüğün bulunduğu noktada dubalar ve şeritlerle önlem aldı. Cadde üzerinde trafik bir şeritten sağlanırken, ekiplerin gündüz sabah erken saatlerinde çalışma yapacağı öğrenildi.

Esenyurt’ta başka bir caddede daha çökme

"AĞIR BİR ARAÇ GEÇTİKTEN SONRA BÖYLE OLDU"

Asfaltta oluşan çökük için ekipleri aradıklarını söyleyen Meral Orhan, “Saat 17.00 sıralarında burada bir çökük olduğunu fark ettik ve polislere haber verdik. Polisler geldiler Esenyurt’taki yaşanan talihsiz olayla alakalı olup olmadığını merak ettik. Herhangi bir problem yok, ağır bir aracın geçmesi sonucu asfaltta çökük meydana geldi.” diye konuştu.

Esenyurt’ta başka bir caddede daha çökme

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)