Eskişehir'de FETÖ operasyonu
Ajanslar

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Anadolu Üniversitesi'nin çeşitli birimlerinde çalışanlara yönelik operasyon düzenlendi.

EŞ ZAMANLI OPERASYONLAR

Eskişehir, Afyonkarahisar, Batman, Kırşehir, İzmir, Manisa, Uşak ve Diyarbakır illerinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 20 evde arama yapıldı.

20 GÖZALTI

Polis ekipleri Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Akgün Alaslan ile birlikte aralarında araştırma görevlileri, bilgisayar işletmenleri, bilgisayar çözümleyicisi, şef, memur, tekniker, sekreter ve hizmetlilerin bulunduğu 20 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan FETÖ'cünün gülümsemesi objektiflere böyle yansıdı;

Eskişehir'de FETÖ operasyonu

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 1 aday hakim, 1 icra dairesi müdür yardımcısı, 1 memur, 4 zabıt katibi, 7 infaz koruma memuru ile 1 elektrik teknisyeni gözaltına alındı. 15 şüpheli Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

FETÖ'NÜN KADIN YAPILANMASINA OPERASYON

Bu arada Eskişehir'in Çifteler İlçesinde polis ekiplerinin FETÖ kadın yapılanmasına yönelik düzenlediği operasyonda 4'ü kadın 12 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin sorgulamalarının devam ettiği belirtilirken Ankara merkezli yapılan operasyonda ise Eskişehir Barosu avukatlarından Selamet Şen'in gözaltına alındığı öğrenildi.