Estetiklileri yaratığa benzeten Berna silikon  taktırdı

Estetiklileri yaratığa benzeten Berna silikon  taktırdı

Ünlü kadınların estetik yaptırarak yaratığa dönüştüklerini röportajlarında birçok kez dile getiren oyuncu Berna Laçin, "Yüzleri insan yüzü gibi değil artık. Mesela Demet Şener. Kendilerini androit (bilimkurgu filmlerindeki robot insan) yapıyorlar. Demet, kendini mahvetti" diyerek estetik sayesinde güzelleştiğini düşünen sanat camiası hakkında iğneleyici konuşmuştu.

HEDİYEYİ TAKINTI YAPTI

Eski manken Demet Şener dışında Ebru Şallı ve başarılı sunucu Hande Ataizi gibi ünlüleri de eleştiri yağmuruna tutan Berna Laçin, geçtiğimiz yıl konuk olarak katıldığı Derya Baykal'ın programında, kendisine slikon hediye edilmesini takıntı haline getirip, bıçak altına yattı. Küçük diye dalga geçildiğini düşünen sanatçı, en sonunda göğüslerine silikon taktırdı. Estetikli ünlüler hakkında bu kadar iddialı konuşurken Berna Laçin'in bıçak altına yatması şaşkınla karşılandı.

'MECBUR KALDIM'

Oyuncu Berna Laçin daha önce de burun estetiği yaptırmış ve kendisine yönelen iddialar üzerine bu ameliyatın kendisi için zorunlu olduğunu belirtmişti. Sanatçı, bu olayı şu sözlerle anlatmıştı, "Üç yaşındayken kafama kocaman bir bariyer düştü. Kırılan burnumda deviasyon oluştu. 17 yaşımda ameliyat oldum. Ama ameliyat sırasında beş yerden daha kırdılar. Bu yüzden bunları düzeltmek için bir yıl önce operasyon yapıldı."