Evine giren hırsızı övdü: Temizmiş
DHA

Karabük- Kastamonu yolu üzerindeki Sarıahmetli köyünde, kış döneminde boş olan 6 eve, hırsız girdi.

Hırsızlar, girdikleri evlerden televizyon, saat ve matkap çaldı.

Evine giren hırsızı övdü: Temizmiş

HIRSIZLAR ARANIYOR

Köydeki arsasının ölçümünü yaptırmak için İstanbul'dan gelen Fatma Gölçeker (75), evinin kapısını açınca hırsız girdiğini anladı. Gölçeker'in haber verilmesiyle gelen jandarma ekipleri, pencere, kapı ve balkondan 6 eve giren hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Evine giren hırsızı övdü: Temizmiş

"TEMİZ HIRSIZMIŞ"

Evine hırsız girdiğini duyunca İstanbul'dan köye gelen 62 yaşındaki Nuriye Çınar ise "Bir şeyler almış mı diye merak edip, geldik. Bir eşya almamış ama pencereyi kırarak zarar vermiş. Keşke burayı da kırmasaydı. Para, altın aramış. Değerli bir şey ne arar köyde? Demir korkuluğu söküp, pencereyi kırdıktan sonra içeri girmiş. Evi kirletmemiş. Ayakkabısıyla girmemiş. Temiz hırsızmış. Hırsız derken, bir şey de almamış. Hiçbir yer kirlenmemiş. Ayakkabıyla gezseydi, batırırdı halıları." dedi.

Evine giren hırsızı övdü: Temizmiş

"PARA VE SİLAH ARIYORLARDI"

Fatma Gölçeker ise "Kapıyı açtığımda her taraf dağınıktı. Jandarmayı aradık. 2 kol saati, 1 matkap yok. Kardeşimin evine de girmişler. Televizyonu vardı, o yok. Başka evlere de girilmiş ama bir şey alınmamış, karıştırılmış. Para, altın, silah gibi şeyler arıyorlardı herhalde." diye konuştu.

Evine giren hırsızı övdü: Temizmiş

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)