Facebook'un CEO'su Zuckerberg hack'lendi
Ajanslar

1.5 milyara yakın aktif kullanıcısı bulunan Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg'in sosyal medya hesapları 'OurMine' isimli bir hacker grubu tarafından hack'lendi.

GÜVENLİK SINIRLARINI TEST ETTİKLERİNİ BELİRTTİ

OurMine, Twitter'dan yaptığı açıklamada amaçlarının Zuckerberg'in sosyal medya hesaplarının güvenlik sınırlarını test ettiklerini belirtti ve Zuckerberg'in kendileri ile bağlantıya geçmesini istedi.

ZUCKERBERG'İN ŞİFRESİ "DADADA" ÇIKTI

Zuckerberg'in şifrelerini kıran hackerlar daha sonra ünlü işadamının Pinterest şifresini de sosyal medyada açıkladı. İnternet dünyası şimdide şifresi "dadada" olan Zuckerberg'in nasıl olur da bu kadar kolay bir şifre tercih ettiğini tartışmaya başladı.

Facebook'un CEO'su Zuckerberg hack'lendi

SADECE INSTAGRAM'I ELE GEÇİREMEDİLER

Instagram hesabını da hacklediklerini iddia eden saldırganların son gelişmelere göre bunu aslında yapamadıkları ortaya çıktı.Facebook'un CEO'su Zuckerberg hack'lendi

TWITTER HESABI DONDURULDU

Zuckerberg'in Twitter hesabının ele geçirilmesinden sonra, ABD'li şirket Zuckerberg'in hesabını hemen askıya aldı. 2012 yılında açılan hesaptan hiç paylaşım yapmayan Zurckerberk adına yapılan paylaşımlar da hemen Twitter tarafından silindi.

Facebook'un CEO'su Zuckerberg hack'lendi