Fatih Altaylı Kılıçdaroğlu'yla görüşmesini anlattı
ensonhaber.com

Fatih Altaylı ile Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Teke Tek programında karşılıklı oturmuş gündem hakkında konuşmuşlardı. Program sonrası Altaylı'nın tavrı ve Kılıçadaroğlu'na yönelttiği sorular eleştirilere neden olmuştu.

Fatih Altaylı Kılıçdaroğlu'yla görüşmesini anlattı

Altaylı'dan Kılıçdaroğlu'na: Epeydir iktidarda değilsiniz VİDEO

KILIÇDAROĞLU'NU SORULARLA SIKIŞTIRDI

Gerek "Siz epeydir iktidarda değilsiniz Kemal Bey", gerekse "Urfa'da sizi tanıdılar mı?" gibi sorularla Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştıran Altaylı'nın koltuğa rahat bir şekilde oturması da tepki toplamıştı.

KOLTUKLAR ÇOK RAHATTI

Konuya ilişkin İzzet Çapa'ya konuşan Altaylı "Vallahi de billahi de kabahatim yok. Sahneye iki koca koltuk koymuşlar, oturunca içine gömülüyorsun. Zaten belim sakat. Arkama yaslanınca garip bir görüntü çıkmış ortaya..." diyerek konu hakkında kabahati olmadığını söyledi.

VALLAHİ KABAHATİM YOK

"Oturma konusunda vallahi de billahi de kabahatim yok. Programı İzmir'de yaptık. Belediye'ye ait şahane bir opera salonu inşa etmişler orada. Yani anlayacağın biz misafiriz. Sahneye de iki koca koltuk koymuşlar.

Oturunca içine gömülüyorsun. Kenarına ilişmeye kalksan eğreti duruyor. Zaten belim sakat, arkama yaslanınca garip bir görüntü çıkmış ortaya. Ama inan ki hiç farkında değilim.."

Röportajın tamamı için TIKLAYIN..

Fatih Altaylı Kılıçdaroğlu'yla görüşmesini anlattı