Fatih Altaylı yemekte konuşulanları anlattı

Fatih Altaylı yemekte konuşulanları anlattı

Galatasaray'ın eski Başkanı Faruk Süren, eski İkinci Başkanı Ali Dürüst ve eski İkinci Başkan Fatih Altaylı, birlikte yemekte buluşunca çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Altaylı bugünkü köşesinde yemekte yaşananları anlattı.

İşte o yazıdan bir bölüm;

"Tabii Galatasaray olağandışı bir kongre sürecinde olduğu için dünkü yemekte sadece bunu konuşmadık, ama bunu da konuştuk. Galatasaray'ı hayatlarının merkezine koymuş olan hepimizin ortak fikri şudur: Ünal Aysal kulübü böyle bırakıp gidemez.

"HER ŞEYİN RACONU VAR"

Yorulmuş, bıkmış, sıkılmış olabilir. Ama her şeyin bir “raconu” vardır. “Ben istifa ettim” diyerek kulübü önümüzdeki perşembe gününe kadar belirlenecek adaylara bırakıp gitmek, “sorumlu bir başkana yakışmaz”. Elbette ki gidebilir. Usulüne uygun olarak."

Makul bir seçim tarihi belirler, olası adaylara hazırlanma ve ekiplerini oluşturma zamanı tanır. Herkes hesabını yapar ve uygun görüyorsa aday olur. Ama bu 15 güne sıkıştırılıp Galatasaray bir maceraya sürüklenemez. Dün yemekte bunu konuştuk.

Efsanevi Başkan Faruk Süren ve gönüllerin başkan adayı Ali Dürüst bu konuda Başkan Ünal Aysal'la görüşüp “2015 Mayıs'ına, hatta istersen 2016 Mayıs'ına yani olağan seçim kongresi gününe kadar başkanlığı sürdür” diyecekler. Faruk Süren işlerinin yoğunluğuna ve Ali Dürüst son seçimde dışlanmış olmasına rağmen, “Eğer ihtiyacın var ise Galatasaray için biz senin yönetiminde, senin altında çalışırız” sözünü verecekler."