Fatih Terim: Galatasaray savaşarak kaybetmeliydi

Gençlerbirliği'nin tebrik eden Terim, ''Performansla ilgili çok söyleyeceğim şey var. Gençlerbirliği'ni tebrik ederim, bizden daha iyi oynadılar ve mücadele ettiler. Bize gelince, sadece istemek yetmiyor demek ki. Galibiyeti almak ve kazanmayı bilmek gerekiyor. Yüksek tempolu ve gerilimli bir Şampiyonlar Ligi maçından sonra çok şey bekliyoruz ama 4 gün sonra böyle ciddi olmayan, önemsemeyen ve doğruları yapmayan bir Galatasaray da beklemiyorum açıkçası. Arkadaşlarımızın daha dikkatli olması gerekir." dedi.

Fatih Terim: Galatasaray savaşarak kaybetmeliydi

"BU KAYITSIZLIK BİRAZ FAZLA SÜRDÜ"

''Galatasaray maç kaybedecekse savaşarak kaybeder'' diyen ve takımını eleştiren deneyimli hoca, "Galatasaray puan kaybedecektir ama nasıl salı günü kaybettiği halde tebrik edilen bir takım vardı, öyle kaybetmelidir. Böyle kaybedilirse sadece puan kaybetmeyiz, başka kayıplar da olur, bayağı kayıp olur, sayısal olarak da. Benim takımlarıma baktığınızda hep pozisyona girer, mücadele eder, gol bulur. Galatasaray maç kaybedecekse savaşarak kaybeder. Böyle lakayt, vurdumduymaz... Buna ne ben müsaade ederim ne Galatasaray'ın kültürü müsaade eder. Biraz fazla uzadı bu iş.'' diye konuşarak şu cümlerlerle devam etti:

Fatih Terim: Galatasaray savaşarak kaybetmeliydi

"SAVAŞARAK KAYBEDİLMELİYDİ"

"Galatasaray orada savaşan bir takımı yakında görecektir. Bu isim olmayabilir. İsim olup da cisim olmuyorsa bir şey ifade etmek. Savaşarak kaybedilmeliydi, bugün beni üzen bu. Beraberlikten veya kötü oyundan sonra olsun istemiyorum, kendi aramızda konuşacağım ve ocakta neler olacak, ocağa kadar olabilecekleri Galatasaraylılara da izah edeceğim."

Fatih Terim: Galatasaray savaşarak kaybetmeliydi

"KENDİME ÖNEMLİ BİR EKSİ PUAN YAZIYORUM"

"Kazanan takımı 4 gün sonra bozmayayım dedim. Belki de acemi, oynamamış ama yüreğini koyacak çocukları koymalıydım. Burada kendime önemli bir eksi puan yazıyorum. Kaybedebilirsiniz, ilk kez kaybetmeyeceğiz ama böyle bir şeye kimsenin hakkı yok. Bizimle beraber çalışanların, Galatasaray forması giyenlerin böyle bir şey yaşatmaya hakkı yok."

Fatih Terim: Galatasaray savaşarak kaybetmeliydi