Fenerbahçe, Adil Rami'yle görüşüyor
ensonhaber.com

Zanka'nın yanına bir stoper arayan Fenerbahçe, bonservisi elinde olan Adil Rami'yi İstanbul'a getirdi. Sarı-lacivertliler oyuncunun sağlık kontrolünden geçeceğini duyurdu.

Fenerbahçe, Adil Rami'yle görüşüyor

ÖNCE SAĞLIK KONTROLÜNE GİRECEK

Geçtiğimiz günlerde Marsilya, Adil Rami'nin sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Fransız basını bu ayrılığın nedeni olarak ise, 33 yaşındaki oyuncunun bir televizyon programında çamur güreşi yaptığı esnada sakatlanmasını gösterdi. Marsilya hem sakatlık hem de disiplinsiz davranışları yüzünden Rami'yle yollarını ayırdı.

Fenerbahçe, serbest statüde olan deneyimli stoperi geniş çaplı bir sağlık kontrolünden geçirecek. Sarı-lacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, Rami sağlık kontrolünden geçerse transfer görüşmeleri başlayacak.

Çamurda güreşen Adil Rami'nin sözleşmesi feshedildi - İZLE

Resmi siteden yapılan Adil Rami açıklaması şöyle:

"Fransız savunma oyuncusu Adil Rami bugün kulübümüzle görüşmelere başlamak üzere Türkiye'ye gelecektir.

Yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından futbolcu ile transfer görüşmelerine başlanacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

ADİL RAMİ İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a gelen Rami şu açıklamarda bulundu:

Burada olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyorum. Transferimin gerçekleşmesi için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe büyük bir kulüp, onları uzun zamandır tanıyorum. Fenerbahçe için savaşmaya hazırım. İnşallah transferim bugün ya da yarın biter.”

Fenerbahçe, Adil Rami'yle görüşüyor