Fenerbahçe ikramı geri çevirmedi

Fenerbahçe ikramı geri çevirmedi

Spor Toto Süper Lig'de lider Fenerbahçe takipçileri Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada kazanarak puan farkını açmayı başardı.

Maça hızlı başlayan taraf Kayseri Erciyesspor oldu. İlk dakika içerisinde iki kez gole yaklaşan konuk takımda Edinho net bir fırsattan yararlanamadı. Ardından Fenerbahçe oyunda kontrolü yavaş yavaş ele aldı. Üst üste tehlikeli atakları harcayan ev sahibi takım 33.dakikada Hollandalı Kuyt'ın ayağından bulduğu gol ile üstünlüğü ele aldı. Fenerbahçe her ne kadar golden sonra baskısını arttırsa da devre bu skorla sona erdi.

FENERBAHÇE ÇABUK CEVAP VERDİ

İkinci yarı oldukça çekişmeli geçti. Fenerbahçe her ne kadar baskılı da başlasa Erciyes oyunu dengeledi. Özellikle kaptığı toplarda etkili kontra atağa çıkan Erciyesspor Yasin'in düşürülmesi ile penaltı kazandı. Edinho 63.dakikada penaltı golüyle oyuna dengeyi getirdi. Bu golden 2 dakika sonra Fenerbahçe Emenike ile yeniden üstünlüğü ele geçirdi. Kalan dakikalarda Fenerbahçe Sow ve Emenike ile sayısız fırsattan yararlanamazken kaleci Gökhan Değirmenci kalesinde devleşti. Maç 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ayrıntıları için tıklayınız...

Fenerbahçe - Kayseri Erciyesspor maçından kareler