Fenerbahçe'de kale Volkan Demirel'e kaldı

Fenerbahçe'de kalecilerden Harun Tekin'in diz bağlarında gerilme ile ödem tespit edildiği ve tedavisine başlandığı, sol diz ön çapraz bağı kopan Erten Ersu'nun ise operasyon geçirdiği bildirildi.

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'nin kalesini koruyabilecek iki isim kaldı: Volkan Demirel - Berke Özer.

Teknik heyet Süper Lig'in ikinci yarısında tecrübesinden dolayı kaleyi Volkan Demirel'e emanet edecek.

Fenerbahçe'de kale Volkan Demirel'e kaldı

HARUN'UN TEDAVİSİNE BAŞLANDI

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Harun Tekin'in bir süredir dizinde devam eden ağrı ve şişliğin AZ Alkmaar ile yapılan hazırlık maçının ardından artması sonucunda gerçekleştirilen muayene ve tetkiklerde diz içerisinde bir miktar kıkırdak dejenerasyonu, bağlarda gerilme ve ödem tespit edildiği, 29 yaşındaki oyuncunun tedavisine başlandığı belirtildi.

Fenerbahçe'de kale Volkan Demirel'e kaldı

Açıklamada, Antalya'daki devre arası kampında sol diz ön çapraz bağında kopma meydana gelen Erten Ersu'nun operasyon geçirdiği ve 24 yaşındaki kalecinin tedavisine başlandığı kaydedildi.

Fenerbahçe'de kale Volkan Demirel'e kaldı

Sezonun ilk yarısında fibula kemiği kırılan ve tedavisine devam edilen Oğuz Kağan Güçtekin'in 2 ile 4 hafta arasında takımla çalışmalara başlamasının beklendiği aktarıldı. Bu sezon hiçbir resmi maçta forma giyemeyen Tolga Ciğerci'nin ise tedavisinin sürdüğü, oyuncunun spesifik çalışmalarına devam ettiği ifade edildi.

Sporda günün önemli gelişmeleri VİDEO