Fikret Orman'dan Reza Zarrab açıklaması

Fikret Orman'dan Reza Zarrab açıklaması

Reza Zarrab'ın geçtiğimiz günlerde şarkıcı eşi Ebru Gündeş ile birlikte Beşiktaş'ın Ümraniye'deki Nevzat Demir Tesisleri'ne gitti ve başkan Fikret Orman ile burada yemek yediği öğrenildi.

Bu sürpriz ziyaret ile ilgili Zarrab'ın Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'dan loca aldığı öğrenildi. Zarrab'ın, locanın 3 yıllık kullanım hakkı için Beşiktaş'a 1 milyon 200 bin TL nakit para ödeyeceği ifade edildi. Bu durum bazı taraftarların tepki göstermesine neden oldu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün Beşiktaş'ın kulüp binasına haciz gelmesinin ardından basın toplantısı düzenledi. Burada Reza Zarrab'ın tesisleri ziyaret ederek loca almasına tepki gösterilmesini eleştirdi.

"KENDİSİ İYİ BİR BEŞİKTAŞLI"

Reza Zarrab'ın tanımadığını söyleyen ve işbirliği olmadığını anlatan Orman, fakat kendisinin iyi bir Beşiktaşlı olduğunu söyledi. İşte Orman'ın açıklamaları:

Bu Reza Zarrab suçlu mudur? Bu arkadaş aranıyor mu? Bu arkadaş eroin kaçakçısı mı? Polisler peşinde mi? Ben, suçu ispatlanmamış birisi ile ilgili olarak karar verecek kişi miyim?

Ben bu Reza Zarrab denen arkadaşla iş ilişkisi mi kurmuşum? Bir iş mi yapıyorum?

Fikret Orman'dan Reza Zarrab açıklaması - İZLE

"BU DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR"

Reza Zarrab loca aldı diyorlar. Size soruyorum.. Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Rakiplerimizin her şeyi hazır.

Arkadaş Beşiktaşlı ve parasını ödeyerek loca almak istemiş. Almış

Rakiplerimizin bitmiş statlarında localar ellerinde duruyor, biz bütün localarımızı sattık.

Başkanlık dönemimde hiç ama hiç kimseden yardım almadık. Kimse diyemez ki "Fikret Orman bize para ver" demiştir.. Diyemezler.

CÜZZAMLI MIYIM YEMEK YEMEYELİM

Diyorlar ki Reza Zarrab ile Fikret Orman yemek yedi, şey yaptı. Ben cüzzamlı değilim ki? Gizli kapaklı yapmıyorum ki bunları?

Biz görüşmelerimizde yalan makinesi koymuyoruz. Ben Reza Zarrab'ın Fenerbahçeli olduğu ifadelerini okumadım.

Reza Zarrab da Beşiktaşlı olduğunu söyledi. Bana baktığında gözünde Beşiktaşlı ışığı aldım Reza Zarrab'ın..."