Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın kirli çamaşırları

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın kirli çamaşırları

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande'ın ex aşkı ve eski First Lady Valerie Trierweiler'ın "Bu Anlar İçin Teşekkür Ederim" (Merci pour ce moment) adlı kitabının bazı bölümleri, Paris Match adlı dergide yayınlandı. 200 bin baskı yapan derginin tümü, dün öğleden sonra tükendi.

İşte o dergide yayınlanan kitabın ilginç bölümleri:

Julıe Gayet hikayesini sabah bülteninde gördüm. Yıkıldım. Bunları dinleyecek halde değilim. Banyoya koşup uyku hapı dolu küçük naylon torbayı aldım. Francois peşimden geldi ve torbayı çekti. Kendimi kaybetmiştim. odasına koşuyorum. Torbayı elimden almayı başarıyor, torba yırtılıyor. Uyku hapları yere dağılıyor. Yerdekileri ağzıma atıyorum. Önümüzdeki saatleri yaşamak istemiyorum. Kaçmak istiyorum. Gayet ilişkisinin son olmadığını anladım. Sarayı terk ettim.

"HOLLANDE'IN FARKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞTÜM"

Sarayda çok güvendiğim biri, 'Maalesef, Gayet'in dışında da birçok sevgilisi vardı. Bunu bilmenin doğru olacağını düşünüyorum' dedi. Elysee Sarayı'nda mutlu bir çifttik. Ancak sonra Hollande'le uzaklaşmaya başladık. Ona kızmıyorum. Çünkü ilginin artmasıyla, gözü de farklı kadınlara gitti. Onun farklı olduğunu düşünmüştüm. Hollande, soğuk, sevgisiz, fakirlerden de hiç hoşlanmaz. Fakir bir genç kız ne kadar güzel olursa olsun, onun için değerli olamaz. Ancak zengin bir kadın, ortanın üstü güzelliğe sahipse, onu alır. 2000 yılıydı. Hollande, 4 çocuğunun annesi Royal ile birlikteyken, o sırada çift hakkında bir haber yaptım. O tanışmadan kısa bir süre sonra birlikte olmaya başladık. Her şey çok hızlı gelişmişti. Hollande, Royal'den ayrılmasıyla ilişkimizi açıkladık.

320 SAYFALIK İNTİKAM

Gazeteci Treiweiler'ın, Hollande ile olaylı biten ilişkilerinin ayrıntılarını yazdığı 320 sayfalık kitabın bir hesaplaşma olduğu iddia edildi. Trierweiler'ın çalıştığı Paris Match adlı dergide yayınlanan kitabın bölümleri, dünyanın birçok ülkesindeki sosyal medyada 'trend topic' oldu.

TREİWEİLER KİTAPTAN 4 MİLYON DOLAR KAZANACAK

Dergide, Fransız oyuncu Julie Gayet ile yaşadığı aşk nedeniyle ayrıldıkları iddia edilen çiftin özel hayatıyla ilgili bilinmeyen ayrıntılar bir hayli ilgi gördü. Bu özel çalışmanın, Almanya'da adı sır gibi tutulan bir matbaada basıldığı belirtildi. Treiweiler'ın, kitap sayesinde 4 milyon dolar kazanacağı iddialar arasında. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Valerie'nin kitabı nedeniyle zor durumda kalacak gibi. Uzmanlar, 2017'deki seçimlerde Hollande'ın kazanma ihtimalinin olmadığını söyledi.