Fuzul Yapı Emlak 2015 Fuarı'na özel fırsatlar sunuyor

CNR Expo’da düzenlen Emlak 2015 Fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getiriyor. Sektörün önde gelen firmalarından Fuzul Yapı, fuar süresince son projesi ‘Vadiyaka Başakşehir’ ve teslimatları başlayan ‘Olimpa Park Evleri’nden satın alınan her bir evin demirbaşları dahil dekorasyon ve mobilya ihtiyaçlarını karşılıyor. Böylece yeni ev sahibi olacak herkes ilk ‘yeni ev hediyesi’ni Fuzul Yapı’dan almış oluyor.

Fuzul Yapı Emlak 2015 Fuarı'na özel fırsatlar sunuyor

"YATIRIMCI İLGİSİNDEN MEMNUNUZ"

Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "Fuarın seçimden hemen sonra olması ve ilginin artması bundan sonra oluşacak iyi tablonun göstergesidir. Yatırımcı ilgisinden memnunuz" dedi. Emlak fuarındaki stantlarına ilginin büyük olduğunu söyleyen Akbal, “Vadiyaka projesiyle görücüye çıktık. 15 Eylül'de lansmanımızı yapmıştık. Yüzde 45'lık bir ön satış oldu. Seçiminde bitmesiyle birlikte talepler hemen karşılık bulmaya başladı fuar sonuna kadar iyi bir satış bekliyoruz" dedi.

Fuzul Yapı Emlak 2015 Fuarı'na özel fırsatlar sunuyor VİDEO

KALİTE DEVAM EDİYOR

Sosyal donatı alanları ve lokasyon özellikleriyle ön plana çıkan projede önceki projelerde olduğu gibi kalite devam ediyor. Fuzul Yapı'nın son projesi olan 'Vadiyaka Başakşehir' projesiyle ilgili bilgi veren Eyüp Akbal, "Vadiyaka Başakşehir' mega projelerin kesişme noktasında yükseliyor. Proje, Şehir Hastanesi'ne, Başakşehir Metro İstasyonu'na, Botanik Parkı'na çok yakın mesafede bulunuyor. 2+1, 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daire seçenekleri bulunan Vadiyaka projesi, 361 konut ve 56 ticari üniteden oluşuyor" dedi.