Galatasaray'a bir kötü haber de Klinsmann'dan

Galatasaray'a bir kötü haber de Klinsmann'dan

Mircea Lucescu ve Thomas Tuchel'de mutlu sona ulaşamayan Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın takımın başında görmek istediği isim olarak öne çıkan Jürgen Klinsmann için, Amerika Futbol Federasyonu Başkanı Sunil Gulati'den açıklama geldi.

BIRAKMAYACAĞIZ

Gulati, Aralık ayında hocalarının sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattıklarını ve onu bırakmayı düşünmediklerini belirtirken, "Klinsmann ile Aralık ayında yaptığımız sözleşme bir maç, bir skor ya da bir anda alınacak sürpriz kararlara bağlı değil. Onu bir yere bırakmayı düşünmüyoruz. Bizim bir programımız var ve bunun gittiği yeri görüyoruz. Oyuncu gelişimlerinde de bu belli oluyor. Jurgen ilerleyen dönemde, bu sürecin içine daha da fazla dahil olacak" ifadelerini kullandı.

LÖW'DEN İPUÇLARI ALABİLİRİM DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Klinsmann ise, Dünya Kupası'na odaklandığını söylerken, "Joachim Löw'ü arayarak, Fenerbahçe'de geçirdiği günler sonrasında İstanbul ile ilgili bazı ipuçları alabilirim. Ancak şu anda bir Dünya Kupası'ndayız. Başka şeyler düşünme şansımız yok. Muhtemel transfer ilgisi üzerinde durmanın şu anda anlamı yok" şeklinde konuşmuştu.

Galatasaray'da son dönemde Jürgen Klinsmann ve Joachim Löw'ün isimleri ön plana çıktı. Sarı-kırmızılı yönetimin iki isme de teklifini ilettiği kaydedildi.