Gonca Vuslateri Amerika'da

Gonca Vuslateri Amerika'da

Yalan Dünya dizisinde Vasfiye Teyze karakterini canlandıran Gonca Vuslateri, oyunculuk eğitimi için Amerika'ya gitti.

BOL BOL GEZİYOR

Yaklaşık 2 ay Amerika'da kalacak Vuslateri, derslerinden arta kalan zamanında da bol bol seyahat ediyor. Instagram hesabından ABD'deki günlük yaşamından fotoğraflar paylaşan Vuslateri, yaşadığı değişimi anlattı:

Gonca Vuslateri Kimdir

Gonca Vuslateri Haberleri

"İÇİ B.K DOLMUŞ YÜREĞİMİN"

"Biliyorum biliyorum.. Gozlerim sisti.. Sacimin boya zamani geldi.. Hergun 4 saat okul cogu zaman ekstra dersler ve soguk alginligina ragmen bisikletle iki eli birden birakarak surme turnuvasi derken.. Azcik zayifladim.. Azcik daha uykulu oldum.. Butun bunlarin yaninda okumak istediklerimi okuyup yazmak istediklerimi yazdim.. Guzellikten kendimi kovup ici b.k dolmus yuregimi bileklerime daha bulayarak sildim supurdum.. Biliyorum biliyorum iddiasiz bir seye donusuyorum .. Bu veda benim de cenemi yakiyor.. Aglayacagim galiba oluyorum.. :)

Oyuncu Gonca Vuslateri

"OBAMA T-SHİRT'LERİ GİYİYORUM"

Bütün bu ansizin gelen panik 30. yas provasi.. Geceleri tavanda rakunlarin ayak sesleribe uyaniyorum kimi zaman penceremin onune geliyor.. Obama t-shirt'leri de giydigim dogrudur.. Herkes basbakanini seviyor burda .. Özenmez miyim huzura.. Omuzlarim agriyor sene ici performanstan.. Ama kendime "degdi" dedigim yerde seven sevmeyen herkesin parmagi emegi var.. Butun kirisikliklara ve gunun sonunda yipranmis fotograflara ragmen.. Cati katinda bir pencereden sevdigini beklerken Country dinlemek de can'dir demek var kaderde... Uzun lafin kisasi.. Kimse benim ulkemin insani kadar canı milyar tane sey icin ayri ayri atan kutsal bi varlik degil .. Ama burda hic bir seyim yokken kazandigim guzellige de karismasa olmaz mi..../ herkese sevgiler. Hepinizi cok seviyorum!:)❤️