Google arama sonuçlarına yeni özellikler geliyor
ensonhaber.com

Google, dün başlayan I/O 2019 geliştirici etkinliğinde yeni özelliklerini tanıtmaya devam ediyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, arama sonuçlarına birkaç yeni özellik eklenecek.

Google'ın geliştirici etkinliğinde konuşan CEO Sundar Pichai, geçtiğimiz yıl ilk kez kullanıma açılan Google Haberler'in 'Tam Kapsam' özelliğinin Google arama sonuçlarında da gösterileceğini açıkladı. Pichai, ayrıca podcast içeriklerinin de artık arama sonuçlarında yer alacağını duyurdu.

google

ARAMA SONUÇLARINDAKİ GOOGLE HABERLER  YENİLENİYOR

Google Haberler'i tamamen yenileyecek olan Google, yapay zeka teknolojisinden de yardım alacak. Haber tasarımını ve görüntülenmesini de yenileyecek olan şirket, Haberler uygulamasında bulunan zaman çizelgesi ve haberin tam kapsamını arama sonuçlarında gösterecek.

ESH

PODCAST'LER DE ARAMA SONUÇLARINDA YER ALACAK

Google, yayınlayacağı yeni güncelleme ile artık sadece Podcast başlıklarını değil içeriklerini de arama sonuçlarında gösterecek. Yeni güncelleme ile birlikte aradığınız müzikler, doğrudan arama sayfasından dinlenebilecek ve indirilebilecek.

Google I/O 2019 etkinliğiyle ilgili haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Etkinlikle ilgili diğer haberlerimize aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Google I/O 2019

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji