Gülben Ergen, Yeşim Salkım'ı şikayet etti
ensonhaber.com

Gülben Ergen, kendisini ve çocuklarını ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle Yeşim Salkım hakkında suç duyurusunda bulundu.

Gülben Ergen, Yeşim Salkım'ı şikayet etti

İTİBARIMI ZEDELİYOR

Gülben Ergen, "Yeşim Salkım, bana ait olduğu iddia edilen görüntüleri herkese göstererek, itibarımı zedeliyor. Kariyerime, saygınlığıma ve çocuklarıma zarar gelmesinden korkuyorum. Salkım'dan şikayetçiyim." diye ifade verdi.

Bunun üzerine Yeşim Salkım hakkında soruşturma başlatıldı.

SALKIM'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Öte yandan gündeme düşen bu haberin ardından Yeşim Salkım, Instagram hesabından bir mesaj yayınladı. Salkım mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Hayatımın özeti kimsenin karalamasına izin vermiycem önce Allah, sonra yıllardır hiç değişmeyen ve geçmişi tertemiz bir kadın olarak, ne ailemin ne çocuklarımın ne de beni seven insanların güvenini sarsmadım sarmadan yoluma devam edeceğim... Bu güne kadar sadece çocukları ve Ailesi için mücadele veren bir kadın olarak arkama hiç kimseyi almadan yaşadım sözüm senettir hiç bir gün hayatımda kara bir sayfam olmadı olamaz da şimdi burdan herkese açık çek varsa önüme getirin ama önce o elinizi vicdanınıza koyun fesinizi önünüze ben bu insanların konuştuğu dili bilmiyorum ben tam kendime göre ben tam dünyaya göre ... Peki sizin adınız ne ??? Benim dengemi bozmayın ... Allah Kerim Allah er yada geç adaletini gösterir o güne kadar hep tek başına hep dimdik çok şükür. Allah islah etsin allah affetsin."

Gülben Ergen, Yeşim Salkım'ı şikayet etti